Sluiten

Mounir El Allouchi

Mounir El Allouchi kijkt tevreden terug op de wedstrijd. "Uiteindelijk verliep het vrij probleemloos. In de eerste tien minuten werden we onder druk gezet en na de eerste kans van N.E.C. schrokken we wakker. Maar na de twee doelpunten gaven we niets meer weg. We hebben afgelopen tijd terecht veel kritiek gehad op ons spel, maar we hebben vandaag degelijk gespeeld. Hier kunnen we op verderbouwen richting de play-offs."

Sydney van Hooijdonk

Sydney van Hooijdonk scoorde een prachtige vrije trap die resulteerde in de 0-2. "Ik raakte de vrije trap top. Door de reactie van mijn medespelers wist ik dat het een wereldgoal was. We hadden het nog lastig in de eerste tien minuten, maar na de benutte penalty kregen we het niet meer lastig. Ik kreeg ook echt het gevoel dat er vandaag weer spelplezier was. Uiteindelijk baal ik nog een beetje dat mijn assist werd afgekeurd vanwege buitenspel, maar we kunnen tevreden zijn. Het is nu zaak om de goede vorm vast te houden richting de play-offs."

Hans Visser

Ook assistent-trainer Hans Visser is tevreden met de prestatie van zijn ploeg tegen N.E.C. "We begonnen niet zo denderend, maar konden dat gelukkig wel snel ombuigen. Na de goals zijn we niet meer in de problemen gekomen. We hebben vandaag als team de overwinning gepakt. Ze zijn vandaag voor elkaar door het vuur gegaan. Het kan altijd nog beter en er zijn dingen waar we aan moeten werken. Vrijdag staat de volgende wedstrijd tegen MVV op de planning en we gaan er alles aan doen om ook die weer te winnen.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3