Reacties na afloop van NAC - FC Den Bosch


	

NAC is er vrijdagavond niet in geslaagd te winnen van het FC Den Bosch. Kevin Felida maakte in het Rat Verlegh Stadion de winnende treffer tegen De Parel van het Zuiden: 1-2. Na afloop stonden onder meer Othmane Boussaid, Jordan van der Gaag, Nick Olij en trainer Ruud Brood de pers te woord.

"Dit is een hele grote teleurstelling. We krijgen domme goals tegen. Bij de 0-1 stonden we niet klaar, dat zie je aan die goal. Na de 1-1 moeten we gewoon de 2-1 en de 3-1 maken, want we begonnen goed te voetballen", aldus Boussaid. "We krijgen twee doelpunten tegen uit balverlies van ons. We moeten geen fouten maken. Na de 1-1 spelen we goed en moeten we doelpunten maken. Ik kan het onbegrip van de fans begrijpen."

"Het fluitconcert doet pijn", gaf Van der Gaag aan. "Het is niet goed genoeg, dat weten we. We moeten zorgen dat het beter gaat. We geven die tegengoal weg en die tweede is eigenlijk hetzelfde verhaal. Die 1-2 mag niet gebeuren. In de tweede helft hebben we niet veel kansen gecreëerd. We winnen de duels niet, dat valt me op. Dat moet beter."

"De 0-1 viel op een onnodige manier. Hij valt te makkelijk", was het oordeel van Olij. “Daarna pakken we wel door en valt de 1-1. Daarna gebeurt eigenlijk hetzelfde. We wachten te veel af en daardoor vallen twee onnodige goals. Vervolgens proberen we de 2-2 te forceren. We creëren te weinig."

Trainer Ruud Brood sprak van een grote teleurstelling. "We moeten dit snel verwerken. Dit is een grote teleurstelling. FC Den Bosch was efficiënt. Wij komen goed terug en speelden toen ook een goede fase. In het zestienmetergebied waren we niet scherp genoeg."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!