Robin Schouten blijft Breda trouw


	

De 22-jarige vleugelverdediger en NAC zijn tot overeenstemming gekomen over een verlengde verbintenis. Hij verlengt zijn contract met drie jaar en zal dus tot de zomer van 2024 aan de club verbonden zijn.

In de zomer van 2019 maakte Robin de overstap van Jong Ajax naar NAC en tekende destijds een tweejarig contract. Van de twee jaar zijn reeds anderhalf jaar verstreken en daardoor had de rechtervleugelverdediger een aflopend contract. Deze is nu met drie jaar verlengd, waardoor hij tot de zomer van 2024 is verbonden aan de Parel van het Zuiden.

In de periode dat Robin nu voor NAC speelt kwam hij tot 32 wedstrijden, waarin hij driemaal wist te scoren. Dat Schouten graag mee op mag komen, is geen geheim meer. Hierdoor kwam hij al tot zeven assists.

Robin Schouten over zijn verlenging: “Ik ben hier twee jaar geleden gekomen met een doel, namelijk Eredivisie halen. Dit is een heel reëel beeld bij deze club. Ik heb een goed gevoel bij de club en voel vertrouwen van de trainer.”

Maurice Steijn: “We zijn erg blij dat Robin zijn contract heeft verlengd. Hij is een jonge jongen die zich steeds beter ontwikkelt. Daarnaast zit er nog heel veel rek in zijn ontwikkeling, dus hij zal nog stappen gaan maken.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!