Update: Kosiah in definitieve selectie Liberia

	

Voor de komende interlandperiode mogen Rösler, Adiléhou en Mekkaoui opnieuw hopen op een plaats in de selectie voor hun nationale (jeugd)elftal. Op dit moment zitten alle drie de heren in de voorselectie van hun nationale (jeugd)team. Ayouba Kosiah heeft zijn definitieve plek in de selectie van Liberia al te pakken.

Update 23 september: Ayouba Kosiah

De aanvaller van NAC is wederom opgenomen in de definitieve selectie van Liberia. De 20-jarige Kosiah speelde al twee interlands voor zijn land en mag nu opnieuw aantreden in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kaapverdië op 7 en 10 oktober. Op dit moment staat Liberia tweede in de groep achter Nigeria, uiteindelijk krijgt de eerste plaats in de poule een ticket voor de laatste kwalificatieronde voor het WK 2022.

Colin Rösler

De 21-jarige Noor is opgenomen in de voorselectie van Noorwegen O21. Als Rösler definitief wordt opgeroepen voor dit team, kan hij in oktober twee wedstrijden spelen voor zijn land. Op 8 oktober staat de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Kroatië op het programma, op 12 oktober komt Estland op bezoek in Noorwegen. De verdediger van NAC krijgt op 28 september te horen of hij tot de definitieve selectie van Noorwegen O21 behoort.

Moïse Adiléhou

Opnieuw is Moïse Adiléhou opgenomen in de voorlopige selectie van Benin. Eerder speelde hij al tien interlands voor zijn land. Benin speelt de komende interlandperiode twee wedstrijden in de WK-kwalificatie. Op 8 oktober staat er voor het nationale team van Benin een wedstrijd op het programma uit tegen Tanzania en op 12 oktober speelt het thuis tegen de Democratische Republiek Congo. Op 28 september krijgt de 25-jarige verdediger te horen of hij definitief wordt opgenomen in de selectie.

Omar Mekkaoui

De 16-jarige verdediger van NAC O18 zit opnieuw in de voorlopige selectie van Oranje O17. Nadat hij begin september met dit team de Syrenka Cup won, staat hij nu met zijn team voor twee oefeninterlands in Spanje. Op 8 oktober staat de wedstrijd tegen Wales op het programma en op 10 oktober tegen Spanje. Vrijdag 1 oktober wordt de definitieve selectie bekendgemaakt en weet Mekkaoui dus of hij opnieuw mag uitkomen voor Oranje O17.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!