Sluiten
insta post martina airforcejan 1080x1350px verleng

Samen volle bak achter NAC

Het was niet het seizoen waar we allemaal op hoopten en hadden verwacht. Een cliché wellicht, maar in de Play-Offs tellen de eerdere resultaten niet meer en start iedereen weer op nul. Daar heeft die Ploeg van Toffe Jongens de altijd presente steun van de Yellow Army onverminderd hard nodig. Misschien wel nog harder dan jullie dit seizoen al hebben laten zien. Samen volle bak achter NAC! 

Wat het resultaat ook wordt, promotie of niet, we beginnen volgend seizoen vastberaden opnieuw.  Die druk hoort bij onze status. Die status wordt voor een heel groot deel bepaald door onze achterban. Bij elke thuiswedstrijd en ieder uitduel zijn onze supporters dominant aanwezig. Jullie steun en jullie 24/7 aandacht maken NAC tot een club waar we tot in de lengte van dagen trots op mogen zijn.

Ook volgend jaar hopen we weer op jouw steun te mogen rekenen! Daarom kun je vanaf nu je seizoenkaart verlengen. Verleng jij voor 28 mei 12:00 uur je seizoenkaart? Dan verleng je tegen het Keuken Kampioen Divisie tarief. Klik op onderstaande button voor alle ins en outs over het verlengen van jouw seizoenkaart!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3