Seizoen 22/23’ bijna van start

	

Na een zomerstop van anderhalve maand zal dit weekend de NAC-selectie voor het eerst weer aantreden op het Midglas Trainingscentrum in Zundert. Op zaterdag twee juli speelt NAC de eerste oefenwedstrijd in en tegen Made.

Eerste trainingsweek

Zaterdag 25 en zondag 26 juni staan in het teken van testen. De groep zal in tweeën worden gesplitst, waardoor op zaterdag de ene groep en zondag de andere groep de testen zal ondergaan. Alle spelers komen naar het Midglas Trainingscentrum en krijgen als het ware een nulmeting.

Op maandag 27 juni staat de eerste veldtraining op het programma. Alle veldtrainingen van deze week zijn openbaar te bezoeken voor supporters. Klik hier voor het actuele trainingsschema.

Afwezigen eerste trainingsweek

Dion Malone en Jeredy Hilterman kenden een drukke zomer. Beide spelers waren op pad met het Surinaams elftal waar zij verschillende wedstrijden hebben gespeeld. Om ook hen de rust te geven die nodig is in de aanloop naar een nieuw seizoen sluiten zij twee weken later aan. Ook Michaël Maria keert later terug door interlandverplichtingen afgelopen zomer. Hij sluit maandag aan bij de eerste veldtraining.

Spelers NAC Onder 21

Zoals te doen gebruikelijk sluiten er tijdens de voorbereiding van het eerste elftal ook spelers van NAC Onder 21 aan. Zij zullen niet alleen meetrainen, maar ook tijdens de wedstrijden minuten maken. Naast de spelers van NAC Onder 21 die afgelopen seizoen structureel meetrainde, zullen ook onderstaande spelers zich mogen melden in Zundert:

  • Stef de Wijs
  • Omar Mekkaoui
  • Rowan Besseling
  • Martijn Brandt
  • Aimé Omgba

Informatie kaartverkoop oefenwedstrijden

Er staan diverse oefenwedstrijden in de regio gepland tijdens de voorbereiding. Over de kaartverkoop van deze wedstrijden volgt later meer informatie. 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!