Sluiten
johangabriels

NAC O21

Johan Gabriëls keert terug bij NAC. Eerder was Gabriëls als zowel speler als jeugdtrainer actief. Aan de Bredanaar de belangrijke taak om de doorstroming naar het eerste elftal te versterken in de laatste fase van de opleiding. “Ik ben heel erg trots om deel uit te mogen maken van het ‘nieuwe’ NAC. De club zit diep in mijn hart. Wij gaan gericht en keihard werken om er een gezamenlijk succes van te maken”, vertelt Gabriëls.

NAC O18

Ook bij NAC O18 een terugkerend gezicht binnen de NAC Jeugdopleiding: Danny Mulder. In seizoen 2015/2016 had hij ook al een Bredase equipe onder zijn hoede. Mulder zit al meer dan twintig jaar in het trainersvak. De laatste seizoenen was hij hoofdtrainer van de Feyenoord Vrouwen. Daarvoor was hij lange periode jeugdtrainer bij onder andere: Excelsior Rotterdam en Spartaan ’20.

NAC O16

Brian Groeneweg maakt een interne overstap en zal volgend jaar de hoofdtrainer zijn van NAC O16. Afgelopen seizoen promoveerde Groeneweg met NAC O13 en liet zijn team goed voetbal spelen.

NAC O15

Björn Langeveld zal aankomend seizoen voor het eerst zijn eigen team hebben. De huidig assistent-trainer van NAC O18 is al enkele jaren actief binnen de NAC Jeugdopleiding als trainer en schuift nu door. In zijn jongere jaren speelde Langeveld zelf als speler de NAC Jeugdopleiding en speelde negen wedstrijden in de hoofdmacht van NAC.

NAC O14

Een nieuw gezicht binnen de NAC Jeugdopleiding is Ryan Robinson. Hij zal vanaf aankomende zomer NAC O14 onder zijn hoede nemen. Op dit moment is Robinson nog jeugdtrainer bij PSV. Naast zijn eigen elftal, zal hij ook techniektraining geven in de onderbouw en zal hij worden betrokken bij de high potentials-trajecten.

NAC O13

De positie voor hoofdtrainer van NAC O13 is momenteel vacant. De NAC Jeugdopleiding is nog op zoek naar een geschikte trainer. Kandidaten kunnen zich melden.

NAC O12

Luke Ogbolu blijft de NAC Jeugdopleiding trouw. De trainer is bezig aan zijn tweede periode bij NAC, in totaal zijn vijfde seizoen bij Onze Parels. Hij zal aankomend seizoen worden geassisteerd door Floris van der Tuijn.

NAC O11-1

Ook Roy van Endschot blijft bij de NAC Jeugdopleiding. Hij gaat inmiddels zijn vierde seizoen in bij NAC en zal ook aankomend seizoen NAC O11-1 onder zijn hoede krijgen. Tevens zal Van Endschot assisteren in de middenbouw.

NAC O11-2

Een nieuw team binnen de NAC Jeugdopleiding is NAC O11-2. De jongste jeugd zal hierin terechtkomen en daar kennismaken van Thomas van der Horst. De uit Fijnaart afkomstige jeugdtrainer was eerder trainer van Baronie O13 en maakt deze zomer de overstap naar NAC.

Begeleidende staf

Bjorn Elen continueert zijn rol als video-analist bij NAC. Elen gaat zijn zevende seizoen in. Hij zal ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe methodologie en high potentials-trajecten in de vorm van beeldmateriaal. Met de keeperstrainer, performance staff, coördinator scouting en overige stafleden worden momenteel afrondende gesprekken gevoerd.

Zoals reeds aangekondigd zal Anthony Lurling de club verlaten. Hij ruilt NAC in voor FC Den Bosch. De broers Jens en Sander Wirix doen een stapje terug in verband met hun eigen spelersactiviteiten. Wél blijven zij betrokken bij de trainingen voor stagespelers en high potentials. Huidig trainer van NAC O21 Marvin van der Valk zal zijn trainersloopbaan elders vervolgen. Mounir Azaoum, huidig trainer NAC O18, zal op korte termijn de opleiding UEFA Pro afronden en heeft de ambitie uitgesproken om deel uit te maken van de staf van een eerste elftal.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3