Sluiten

De NAC OldStars van RKVV DIA kwamen als eerste het sportpark op gefietst. Niet veel later volgden ook de andere teams; TSC Oosterhout, vv Advendo, vv Internos, vv Baronie, PCP Breda, vv Zundert en WDS’19. Zij konden zich omkleden in de kleedkamers van TSC Oosterhout en niet veel later begonnen de spelers aan hun warming-up. Na het openingswoord van projectcoördinator Nikki de Groot en Herman-Otto Israël (gastheer TSC Oosterhout), kon het toernooi beginnen.

nacseniorcup1(1)

De NAC OldStars speelden ieder zeven wedstrijden onder de warme lentezon. Met de nodige pauzes tussen de wedstrijden door kon er genoeg gedronken worden. Bij de NAC OldStars staat plezier centraal en is meedoen belangrijker dan winnen. "Het was fijn dat ieder team genoeg spelers had, zeker met de warmte is het fijn om door te wisselen”, aldus Ton de Hart, NAC OldStar van het eerste uur. Hoewel er geen strijd was om een specifieke prijs op het toernooi, was het fanatisme merkbaar.  Ook dankzij de inzet van de vrijwilligers, de sportiviteit van de spelers en het mooie weer, was het toernooi een stralend succes.

Na afloop van het toernooi zijn de barbecues aangestoken om deze intensieve dag smaakvol en sociaal af te sluiten. Onder het genot van een stuk vlees en een drankje hebben de NAC OldStars nog lang na kunnen genieten. "Het initiatief, de sfeer en de traditie van een barbecue aan het eind van het seizoen maakt de competitie compleet", vertelt Ton. Volgend voetbalseizoen is de NAC OldStars-competitie weer terug en spelen zij iedere maand een wedstrijd tegen elkaar. In de tussentijd zullen de diverse verenigingen doorgaan met trainen. 

 Benieuwd naar meer informatie over de NAC OldStars? Kijk dan op www.nac.nl/maatschappelijk/nac-oldstars of stuur een e-mail naar Nikki de Groot via ndegroot@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3