Sluiten

NAC Telt, een leefstijlprogramma voor NAC-supporters, is afgelopen maart gestart met het tweede traject. Na een succesvolle pilot in de eerste seizoenshelft, hebben twintig supporters zich ingeschreven voor de fysieke en mentale uitdaging. Twee keer in de week bewegen in het Rat Verlegh Stadion, workshops over voeding, mindset, bewegen en onthaasten en (dagelijkse) challenges hebben ervoor gezorgd dat de supporters aan de slag gingen met hun eigen leefstijl.

Samen met Monné Zorg & Beweging en VitaalBreda heeft NAC het leefstijlprogramma kunnen realiseren. Zo is er intensief contact om ieders persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Tim van den Hooff medeoprichter van dit programma geeft aan twaalf weken te hebben genoten van de samenwerking en motivatie van de deelnemers. “Iedere deelnemer heeft zijn eigen motivatie en doel om aan NAC Telt mee te doen. De bereikte doelen en de vooruitgang die men laat zien in slechts twaalf weken, dat is fantastisch en dit gun je iedereen”.

Naast het ‘standaard’ traject hebben de supporters unieke momenten beleefd. Zo is er, onder leiding van ambassadeur Robbie Haemhouts, getraind bij HAEMS Training, gevoetbald OP het veld en zijn er fictieve paaseieren gezocht tijdens Pasen. Met de inzet van vier trainers stond er iedere maandag- en donderdagavond een intensieve training klaar en kon ieders op eigen vitaliteit deelnemen.

De organisatie is op zijn zachtst gezegd trots op iedere deelnemer. Zo heeft eenieder de NOAD-mentaliteit in zich. Het is een individueel traject waarbij uiteindelijk de saamhorigheid van de groep heeft bijgedragen aan de positieve ontwikkeling. Zelfbewustheid is gecreëerd om de betere versie van jezelf te worden. Ondanks de ‘Mammoet’ en de Bourgondische instelling is de fysieke en mentale gesteldheid op de proef gesteld. Zo is er op ieders pad tegendraads gehandeld, over grenzen gegaan en strijdlust geleverd.

Achter de schermen wordt er gewerkt aan het bewerkstelligen van een derde traject. Mocht dit gerealiseerd worden, zal dit traject medio september 2022 starten. Voor meer informatie over het leefstijlprogramma NAC Telt kan er contact opgenomen worden met Inge Overgoor via iovergoor@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3