Twee nieuwe verenigingen starten bij NAC OldStars!

	

Vanaf seizoen 2021/2022 wordt het voor zestigplussers ook mogelijk om een balletje te trappen bij S.V. Advendo en V.V. Beek Vooruit. Beide verenigingen gaan starten met een NAC OldStars team. Door de toevoeging van deze twee clubs, komt het totaal aantal in en rondom Breda op elf verenigingen. 

Iedere woensdagochtend van 10:00 – 11:00 uur wordt er getraind op Walking Football. Dit is een aangepaste vorm van voetbal waarbij rennen en fysiek contact niet zijn toegestaan. Daarnaast wordt er gespeeld op kleine veldjes met kleine doeltjes. Dit maakt Walking Football een zeer toegankelijke sport voor iedere leeftijd boven de 60 jaar. Natuurlijk is er naast de trainingen genoeg ruimte voor de welbekende ‘derde helft’. Na de training wordt er dan ook altijd nog even nagepraat en worden de alledaagse onderwerpen weer even besproken onder het genot van een bakje koffie.

Er wordt ook samengewerkt met Pluk! Fysiotherapie om blessures van deelnemers te behandelen en te voorkomen. Het geeft Ferry Groothedde (69) een gerust gevoel: "Het is prettig dat ik nu bij NAC OldStars met mijn leeftijdsgenoten een balletje kan trappen en dat ik dus niet bang hoef te zijn om geblesseerd te raken. Het is fijn om op deze manier fit te blijven".

Naast de Walking Football-trainingen staan er ook verschillende sociale activiteiten op het programma. Het draait immers niet alleen om voetbal, zo beaamt ook Cor Bels (72). "Ik ontmoet nieuwe vrienden met wie ik hard kan lachen. Maar ook alles eromheen, zoals de wedstrijdbezoeken aan NAC, de toernooitjes en nog veel meer activiteiten zijn superleuk! Je merkt dat je weer echt onder de mensen bent in een gezellige voetbalcultuur."

Wilt u meer informatie ontvangen over wanneer de NAC OldStars officieel gaan beginnen bij Advendo en Beek Vooruit? Of wilt u zich alvast aanmelden voor één van deze verenigingen? Neem dan contact op met [email protected] of bel naar +31 (0) 76 521 45 00.

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!