Sluiten

De Performance staf van de NAC Jeugdopleiding is blij met de komst van het tweetal. Pleun van Ginneken: “Wij zijn erg blij met de komst van Lonneke en Rian. Voor een voetballer zijn zijn voeten erg belangrijk en het is vervelend als je dan last hebt van bijvoorbeeld blaren, je nagels of eelt. Lonneke kan dat verhelpen, maar nog belangrijker voorkomen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze spelers zich breed motorisch ontwikkelen. Rian heeft als trainster een achtergrond in de atletiek en zorgt er met haar kennis en ervaring voor dat onze jeugdspelers nog beter leren bewegen. Voor kinderen is het erg belangrijk om een goede looptechniek te leren, om zo de kans op blessures te verkleinen. Wij zijn blij dat de spelers dit vervolgens toepassen op het voetbalveld.”.

Lonneke Slavenburg heeft een eigen pedicure en combineert dat werk met haar werk als pedicure bij NAC. Op maandag zal zij als pedicure aanwezig en beschikbaar zijn voor de gehele jeugdopleiding.

Rian Jonkers gaat aan de slag als performance coach en heeft o.a. ervaring in de atletiek- en bootcampwereld. Zij zal op maandagen aanwezig zijn om looptrainingen te verzorgen voor de jeugd van O11 tot en met O15.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3