Ayouba Kosiah wint tweede wedstrijd

Na de wedstrijd van vrijdag tegen Nigeria, speelde Kosiah op maandag 6 september opnieuw een wedstrijd namens Liberia in de kwalificatie voor het WK 2022. Dit keer tegen Centraal Afrika. De 20-jarige aanvaller kwam namens zijn land 68 minuten in actie. Liberia wist de wedstrijd met 0-1 te winnen en staat nu op de tweede plek in de kwalificatiepoule.

Moïse Adiléhou bovenaan in groep

Voor Adiléhou begon de kwalificatie voor het WK 2022 goed. Met zijn land Benin won hij afgelopen donderdag met 0-1 van Madagaskar. Op maandag 6 september speelde het Benin van Adiléhou opnieuw in de kwalificatie voor het WK 2022, dit keer tegen de Democratische Republiek Congo. Moïse kwam in de 86ste minuut in het veld en wist de stand op 1-1 te houden. Door deze resultaten staat Adiléhou met zijn land op de eerste plaats in de kwalificatiepoule.

Colin Rösler komt niet in actie

Waar Colin Rösler afgelopen vrijdag nog 90 minuten in actie kwam, bleef de verdediger op maandag 6 september de gehele wedstrijd op de bank. Het oefenduel tussen Noorwegen Onder 20 en Duitsland Onder 20 eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Omar Mekkaoui in finale

Omar Mekkaoui speelt vanavond de finale in van de Syreka Cup in Polen. Zij treffen de leeftijdsgenoten van Engeland. De wedstrijd begint om 18:00 uur.