Verkoopinformatie TOP Oss - NAC

	

Op zaterdag 30 oktober gaan we op bezoek in het Frans Heesen Stadion in Oss. Voor de wedstrijd tegen TOP Oss zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar voor NAC-supporters. Van deze kaarten zijn er 75 autokaarten en 375 buskaarten. Van de 375 buskaarten zijn er in ieder geval 120 gereserveerd voor de Supportersvereniging.

Uitkaart+

De verkoop voor Uitkaart+-houder begint op maandag 18 oktober om 12:00 uur. Zij hebben dan 24 uur exclusief de tijd om kaarten te kopen voor de wedstrijd. Voor mensen met een Uitkaart+, kosten autokaarten € 10,- en buskaarten € 26,- per stuk.

Club van 1912

Op dinsdag 19 oktober om 12:00 uur begint de kaartverkoop voor leden van de Club van 1912. Ook zij hebben 24 uur de tijd om kaarten te kopen, met voorrang. De kosten voor een autokaart bedragen € 12,- en voor buskaarten is dat € 28,- per stuk.

S(CC)-houders

Seizoen- en clubkaart-houders kunnen vanaf woensdag 20 oktober om 12:00 uur kaarten kopen. De kosten voor een autokaart bedragen € 12,- en voor buskaarten is dat € 28,- per stuk.

Vertrek bussen

De bussen vertrekken in twee clusters van drie bussen vanuit Breda

Cluster 1: vertrek om 18:00 uur

Cluster 2: vertrek om 18:20 uur

Omwissellocatie

De omwissellocatie voor de wedstrijd tegen Top Oss is: Carpoolplaats Drunen, langs de A59. Kaarten omwisselen kan vanaf 18:30 uur.

Aanvullende informatie

Om toegang te krijgen tot het stadion is het nodig om in het bezit te zijn van een Nederlandse QR-code in de CoronaCheck-App. Deze QR-code is aan te maken door middel van een negatief testbewijs, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs. Ook moet je hierbij een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen.

Het is niet toegestaan om met 9 persoonsbusjes naar het stadion te komen.

 

Wil jij erbij zijn als we op bezoek gaan bij Top Oss? Ga dan naar www.nactickets.nl en bestel jouw tickets op het moment dat de verkoop is gestart.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!