Sluiten

Jarchinio Antonia

De buitenspeler speelde al 25 interlands voor Curaçao en is voor de aankomende interlandperiode opnieuw opgeroepen. In deze periode zal Antonia twee wedstrijden spelen voor zijn land. De eerste wedstrijd is tegen Bahrein op 6 oktober, de tweede wedstrijd is tegen Nieuw-Zeeland op 9 oktober. Beide duels zijn vriendschappelijk en zullen gespeeld worden in Bahrein.

Moïse Adiléhou

Moïse Adiléhou is definitief opgeroepen voor de selectie van Benin. Nadat hij in september al twee interlands mee mocht doen, tegen DR Congo en Madagaskar, mag hij aankomende periode aantreden tegen Tanzania. In de kwalificatie voor het WK 2022 speelt Benin op 7 oktober uit tegen Tanzania in Dar Es Salaam en op 10 oktober is opnieuw Tanzania de tegenstander, dit keer in eigen huis. Op dit moment staat de 25-jarige verdediger met zijn land op de tweede plek in de kwalificatiegroep, achter Tanzania. De komende twee wedstrijden zijn dus cruciaal om de eerste plaats in de poule te bemachtigen.

Colin Rösler

Centrale verdediger Colin Rösler is opnieuw opgeroepen voor de definitieve selectie van Noorwegen Onder 21. De 21-jarige Noor gaat op 8 oktober met zijn ploeg op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Kroatië en op 12 oktober komt Estland Onder 21 naar Noorwegen. Deze wedstrijden staan in het teken van de kwalificatie voor het EK in 2023. Noorwegen Onder 21 staat op dit moment op de eerste plaats in de groep, met evenveel punten als nummer twee Kroatië en nummer drie Oostenrijk.

Ayouba Kosiah

De aanvaller van NAC is wederom opgenomen in de definitieve selectie van Liberia. De 20-jarige Kosiah speelde al twee interlands voor zijn land en mag nu opnieuw aantreden in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kaapverdië op 7 en 10 oktober. Op dit moment staat Liberia tweede in de groep achter Nigeria, uiteindelijk krijgt de eerste plaats in de poule een ticket voor de laatste kwalificatieronde voor het WK 2022.

Omar Mekkaoui

De 16-jarige verdediger van NAC O18 zit opnieuw in de voorlopige selectie van Oranje O17. Nadat hij begin september met dit team de Syrenka Cup won, staat hij nu met zijn team voor twee oefeninterlands in Spanje. Op 8 oktober staat de wedstrijd tegen Wales op het programma en op 10 oktober tegen Spanje. Vrijdag 1 oktober wordt de definitieve selectie bekendgemaakt en weet Mekkaoui dus of hij opnieuw mag uitkomen voor Oranje O17.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3