Sluiten

Honderden reacties, foto’s en filmpjes zijn de afgelopen dagen op social media verschenen met de vlag. Wij zijn ongelofelijk trots dat wij de regio in onze kleuren kunnen doen laten kleuren.

Onze speciale dank gaat uit naar alle inpakkers en bezorgers van de vlaggen. Het afgelopen weekend is ook aan hen gedacht. Zij konden onderweg op hun route een kleine stop maken bij een OK Tankstation, waar voor hen een bakje koffie en een snack waren te krijgen. Waarvoor ook dank aan hoofdsponsor OK.

Iedere bezorger kreeg een doos mee om alle te bezorgen vlaggen te vervoeren. Er zijn in totaal 220 dozen ter beschikking gesteld door Holtgrefe Oosterhout. Om te kunnen bezorgen heeft autopartner Citroën Van Beek afgelopen weekend een aantal auto’s ter beschikking gesteld, waaronder uiteraard de speciale NAC-auto. Ook hen willen wij uiteraard bedanken!

Daarnaast een woord van dank voor: NAC Supportersvereniging, NAC Museum, de Clubraad, Breda Loco’s, Stichting Vak G, B-Side Rats, De Rat, Fr0nt76, Samen voor NAC, F7 Ultras. En alle onze supporters die deze actie tot een groot succes maken.

Wij zijn NAC. Altijd en overal!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3