Vlaggenactie een groot succes


	

Het afgelopen weekend zijn 125 vrijwilligers, medewerkers en supporters van de club op pad gegaan om 8200 vlaggen te bezorgen bij seizoenkaarthouders. Maandag 1 maart speelde NAC een thuiswedstrijd tegen TOP Oss, waarbij de vlag voor het eerst naar buiten kon. Heel de regio kleurde hierdoor weer geel-zwart.

Honderden reacties, foto’s en filmpjes zijn de afgelopen dagen op social media verschenen met de vlag. Wij zijn ongelofelijk trots dat wij de regio in onze kleuren kunnen doen laten kleuren.

Onze speciale dank gaat uit naar alle inpakkers en bezorgers van de vlaggen. Het afgelopen weekend is ook aan hen gedacht. Zij konden onderweg op hun route een kleine stop maken bij een OK Tankstation, waar voor hen een bakje koffie en een snack waren te krijgen. Waarvoor ook dank aan hoofdsponsor OK.

Iedere bezorger kreeg een doos mee om alle te bezorgen vlaggen te vervoeren. Er zijn in totaal 220 dozen ter beschikking gesteld door Holtgrefe Oosterhout. Om te kunnen bezorgen heeft autopartner Citroën Van Beek afgelopen weekend een aantal auto’s ter beschikking gesteld, waaronder uiteraard de speciale NAC-auto. Ook hen willen wij uiteraard bedanken!

Daarnaast een woord van dank voor: NAC Supportersvereniging, NAC Museum, de Clubraad, Breda Loco’s, Stichting Vak G, B-Side Rats, De Rat, Fr0nt76, Samen voor NAC, F7 Ultras. En alle onze supporters die deze actie tot een groot succes maken.

Wij zijn NAC. Altijd en overal!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!