Sluiten

De overstap naar het voortgezet onderwijs kan voor sommige leerlingen erg lastig zijn. Van een vertrouwde omgeving met vriendjes/vriendinnetjes en leraren naar een nieuw gebouw, nieuwe mensen en nieuwe klasgenoten. In het leercentrum komen leerlingen van allerlei basisscholen in Breda en omstreken samen om te werken aan het zelfvertrouwen en motivatie.

Delta-onderwijs gestart bij Playing for Success

Sinds dit kalenderjaar zijn ook de kinderen uit Oosterhout en omstreken gestart bij Playing for Succes. Delta-onderwijs is bevlogen onderwijs voor alle kinderen in Oosterhout en de omliggende dorpen. Dit bieden ze aan vanuit zeventien ‘reguliere’ basisscholen, een basisschool voor speciaal onderwijs en een school voor praktijkonderwijs.

Delta-onderwijs is een samenwerking aangegaan met NAC Maatschappelijk en de eerste groep draait op volle toeren. Daarmee krijgen ook de kinderen uit Oosterhout en omstreken de kans om aan dit unieke project mee te doen.

spelopdracht

Playing for Success

Playing for Success richt zich op kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en jongeren uit de eerste twee klassen van het voorgezet onderwijs. Leerlingen leren met elkaar om te gaan en werken samen aan verschillende opdrachten welke gericht zijn op ieders traject. Hiervoor maakt Playing for Success gebruik van de NACademy en wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de mogelijkheden en faciliteiten die het Rat Verlegh Stadion te bieden heeft. De NACademy, het stadion, de opdrachten, de intensieve begeleiding, de topsportcultuur en de ambiance van de professionele voetbalwereld, dragen bij aan een omgeving die stimuleert om te geloven in jezelf. Je leert om door te zetten wanneer het lastig wordt en je kwaliteiten en talenten te herkennen en te gebruiken om zo zelfverzekerd de stap naar het voortgezet onderwijs te maken. Als kinderen ontdekken dat leren ook leuk kan zijn, hervinden ze hun zelfvertrouwen en motivatie waardoor de schoolprestaties toenemen.

Aanmelden voor het overstap-traject is mogelijk tot woensdag 29 maart. Stuur voor meer informatie en/of de aanmeldprocedure een e-mail naar Mart van Poppel via mvanpoppel@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3