Volgende tegenstanders: Excelsior & Konyaspor

	

Nu het trainingskamp in Manchester achter de rug is, is de voorbereiding op het nieuwe seizoen op de helft. Over iets minder dan drie weken begint namelijk de competitie. Tot die tijd speelt de ploeg van Mitchell van der Gaag nog een aantal belangrijke oefenduels om geheel klaargestoomd aan de aftrap te verschijnen.

Aankomende zaterdag staat bijvoorbeeld het oefenduel tegen Excelsior op het programma. Een leuk weerzien voor onze trainer, want Van der Gaag stond de afgelopen twee seizoenen voor de ploeg bij de Rotterdammers. Om 14:30 uur gaat de bal rollen op Sportpark de Wildert in Zundert, normaal gesproken de thuisbasis van VV Zundert. Zorg dat je dit duel niet mist en bestel vandaag nog je kaarten voor NAC - Excelsior!

Slechts drie dagen later staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. Op dinsdag 31 juli keren we terug op Sportpark De Gagelrijzen in St. Willebrord voor een oefenduel tegen het Turkse Konyaspor. Dit duel begint om 19:00 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn via deze link verkrijgbaar!

Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijden op NAC.nl/voorbereiding.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!