Sluiten

Het was, ten aanzien van ‘normale’ jaren, een vrij korte winterstop. Maurice Steijn vindt dat het lang genoeg was. “Ik vind het eigenlijk wel prima zo. Precies lang genoeg om even te herstellen en geen fitheid te verliezen. Na een goede wedstrijd tegen FC Volendam is het juist fijn om snel weer te kunnen beginnen. Hopelijk kunnen we die flow vasthouden.”

Op het korte veld van Excelsior zal NAC morgen tegen een 5-3-2 formatie stuiten. “Excelsior heeft natuurlijk een boost gehad door de bekeroverwinning op PEC Zwolle. Het is ook een vrij stugge ploeg om tegen te spelen. Zij spelen erg goed vanuit de organisatie. Al met al een zeer degelijke ploeg met behoorlijk voetballend vermogen.”

“We zullen, wanneer we mee willen blijven doen om te bovenste plaatsen, moeten winnen. En daar zullen we ook vol voor gaan. Hopelijk kunnen we de lijn van FC Volendam doortrekken naar deze wedstrijd en morgen met drie punten in de tas naar huis.”

Scheidsrechter Christiaan Bax zal morgen om 12:15 uur fluiten voor de aftrap. De wedstrijd is live te bekijken op ESPN 1. Uiteraard is de wedstrijd ook live te volgen via 076Radio en de live matchcast van B-Side Rats.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3