Sluiten
nac mvv headers

MVV

De verschillen tussen beide ploegen, kijkend naar de eindstand, zijn klein. Dermate klein dat het verschil tussen plaats vijf (MVV) en zes (NAC) is beslecht op één doelpunt. Van de 38 wedstrijden wist MVV er 18 te winnen, speelde het 5 maal gelijk en verloren zij 15 wedstrijden. Exact hetzelfde als NAC. Het enige verschil zit hem in de gemaakte goals. MVV heeft een doelsaldo van nul: 65 voor, 65 tegen. NAC heeft eveneens een doelsaldo van 0: 64 voor, 64 tegen.

Bij MVV vallen spelverdeler Jarne Streuckers en de pijlsnelle Ruben van Bommel positief op. Streuckers wist in de competitie negen goals te maken en tien assists te geven. Van Bommel was vaker betrokken bij een goal. Hij scoorde vijftien doelpunten en gaf vijf assists. Tevens kunnen de Limburgers rekenen op de aanvallende dreiging van linkspoot Blummel en de behendige Remans.

NAC

De laatste twee wedstrijden moest NAC een nederlaag slikken. Tegen Heracles Almelo ging het gepaard met goed voetbal, maar bleek de kampioen van de competitie effectiever. Afgelopen wedstrijd ging het in de slotfase mis. In de blessuretijd draaide Telstar een 0-1 om in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg.

Niet alleen op de ranglijst zijn beide ploegen in balans, maar ook in de onderlinge wedstrijden. In augstus eindigde de wedstrijd MVV – NAC in een 3-1 overwinning voor de Maastrichtenaren. Begin maart eindigde NAC – MVV in een 4-1 overwinning voor de Bredanaars.

Gezien de geringe verschillen belooft het een spannende eerste ronde van de Keuken Kampioen Play-offs te worden.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768