Sluiten

Jong FC Utrecht

De Domstedelingen begonnen aanvankelijk voortvarend aan het nieuwe seizoen. Zo werd er gewonnen van FC Groningen, Roda JC en SC Cambuur. Opvallend is dat drie van de vijf overwinningen werden behaald in de eerste periode. Na deze eerste periode brak een lastige fase aan voor de ploeg van hoofdtrainer Ivar van Dinteren. Onlangs wist zijn ploeg na enige tijd weer te winnen; SC Cambuur werd in Leeuwarden met 2-4 verslagen. Even daarvoor speelde het knap met 0-0 gelijk tegen Roda JC. De meest recente wedstrijd, die tegen TOP Oss, ging met 0-3 verloren.

Topscorer bij Jong FC Utrecht is Jesse van de Haar. Als spits maakte hij in korte tijd vijf doelpunten.

In de cijfers

Beide ploegen staan voor de elfde keer tegenover elkaar aanstaande vrijdag. Van de tien eerder gespeelde wedstrijden won NAC de helft. Drie keer eindigde het in een gelijkspel en twee keer trokken de Domstedelingen aan het langste eind.

NAC

Voor NAC is het uiterst belangrijk om te blijven aanhaken in de strijd om de play-off plaatsen. SC Cambuur, FC Emmen, VVV-Venlo en MVV staan weliswaar onder NAC, maar qua puntenaantal ontloop het elkaar bijzonder weinig.

De ziekenboeg begint langzaam aan iets kleiner te worden. Leemans, Kemper, Vet en Garbett worden nog altijd gemist. Evenals Agougil en Wernersson. Roy Kuijpers en Thomas Marijnissen kloppen daarentegen wel weer aan de deur en trainen vol mee met de groep.

Live

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Kun jij niet aanwezig zijn in het Rat Verlegh Stadion? Kijk dan live via ESPN Watch. Geen ESPN? Volg dan de social media kanalen van NAC of luister live mee naar het radioverslag van 076Radio.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3