Sluiten
telstar vooruitblik wm

Telstar

Dit seizoen gaat het zeer naar behoren met de ploeg van hoofdtrainer Mike Snoei. Lange tijd stond Telstar er dermate goed voor dat zij deel konden nemen aan de Keuken Kampioen Divisie Play-offs. Na de recente nederlaag bij MVV hebben zij geen zicht meer op deelname. Ondanks dat zal Telstar in eigen huis het seizoen positief willen afsluiten.

Van de 37 gespeelde wedstrijden wisten zij er dertien te winnen, gingen er 13 verloren en werd 11 keer gelijkgespeeld. Opvallend is dat veel resultaten met minimale verschillen worden gewonnen of verloren. 1-0, 2-1 en vice versa zijn dan ook de meest voorkomende uitslagen bij de ploeg uit Velsen-Zuid.

 

Good old Glynor Plet is met zijn 36-jaar nog altijd een spits om goed in de gaten te houden. Tot op heden wist hij elf keer te scoren en is hiermee topscorer. David Min staat op twee met zeven goals. De van Willem II gehuurde Min voert wel het assistsklassement aan met negen.

NAC

Ondanks dat NAC zich reeds heeft geplaatst voor de Keuken Kampioen Divisie Play-offs aan het einde van het seizoen, is ook dit duel nog altijd van belang. De verschillen tussen plaats vijf en acht zijn dermate klein dat NAC nog als vijfde kan eindigen, maar ook op plaats acht.

In Velsen-Zuid zal hoofdtrainer Peter Hyballa het in ieder geval moeten stellen zonder de geschorste Javier Vet en Anselmo Garcia Mac Nulty. Kaj de Rooij en Boris van Schuppen zitten nog altijd in de lappenmand. Plat, Rutten en Bakker trainen inmiddels weer mee met de groep, echter is het nog de vraag of zij wedstrijdfit genoeg zijn. Op het laatste moment van deze week zal blijken wie er beschikbaar kunnen zijn.

Het uitvak zal aanstaande vrijdag volledig gevuld zijn en dus zijn er geen kaarten meer beschikbaar. Wil jij op de hoogte blijven van het verloop van de wedstrijd? Kijk dan naar het schakelkanaal op ESPN, volg de socials van NAC of luister naar het liveverslag van 076Radio.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768