Sluiten
venema

VVV-Venlo

De Venlonaren kennen een uitstekend seizoen. De sterke ploeg van hoofdtrainer Rick Kruys bezet momenteel een prima vierde plaats. Gezien de puntentotalen een comfortabele Play-off plek. Spits Sven Braken en de snelle Nick Venema voeren samen de topscorerslijst aan met tien goals.

Momenteel zijn er dertig wedstrijden gespeeld in de competitie; vijftien thuis, vijftien thuis. De Venlonaren wisten exact de helft van de wedstrijden te winnen. Waaronder een 3-1 overwinning op Heracles Almelo ruim een maand geleden. Opvallend is wel dat zij negen van de vijftien overwinningen in de wacht sleepte met een minimale marge.

Eerder dit seizoen verloor NAC in eigen huis met 1-2. Ondanks dat NAC meer balbezit had, wisten de bezoekers meer kansen te creëren. NAC had in dat duel negen doelpogingen, VVV-Venlo vijftien.

dn boyd wm

NAC Breda

Na tweede nederlagen kort achter elkaar en een interlandbreak achter de rug pakt NAC vrijdag 31 maart de draad in Venlo weer op. Cuco Martina en Matthew Garbett keren een dezer dagen terug van de andere kant van de wereld. Ook Ezechiel Banzuzi was onderweg wegens interlandverplichtingen. De verwachting is dat zij tijdig terugkeren om mee af te reizen naar Venlo.

Voor Fabio Di Michele Sanchez, Kaj de Rooij, Danny Bakker en Moreno Rutten komt het duel met VVV-Venlo nog te vroeg.

Reis mee af naar Venlo!

Reis jij vrijdag 31 maart mee af naar Venlo? Er zijn nog buskaarten beschikbaar voor het duel tegen VVV-Venlo. Klik op onderstaande button om jouw ticket(s) te bestellen! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3