Sluiten

Richard Martens heeft al 152 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en 42 wedstrijden in de Eredivisie op zijn naam staan. Richard was al eens te gast op een avond bij de voetbalvereniging in Zundert waarbij hij zeer ad rem en snel van tong was. Toch zal hij geen eenvoudige ochtend krijgen om de deelnemers van vv Zundert en WDS’19 in toom te houden. 

"We hebben veel aandacht voor de jeugd via de rubriek 'Jeugdteams in de spotlights'. Maar ook onze oudere jongeren verdienen het podium. We hebben het dan over de mannen van Walking Football. Komende woensdag spelen zij een wedstrijd tegen WDS’19 in het kader van het NAC Oldstars project." Aldus vv Zundert. 

Publiek is van harte welkom om de dames en heren van vv Zundert en WDS’19 aan te moedigen. Een ochtend om te combineren met een geplande wandeling of fietstocht, maar stop vooral even om te genieten van deze op voorhand al spannende wedstrijd. Een uitgelezen mogelijkheid om eens van dichtbij te komen kijken wat Walking Football nu exact inhoud. 

nos1

NAC OldStars is Walking Football voor zestigplussers. De NAC OldStars spelen elke woensdagochtend Walking Football bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Walking Football is een voetbalvariant waarbij enkel gewandeld mag worden en fysiek contact niet is toegestaan. Het stimuleren van een gezonde leefstijl en het bevorderen van de sociale contacten staan bij NAC OldStars centraal. Naast de sportieve activiteiten vinden er daarom structureel sociale activiteiten plaats. NAC OldStars wordt georganiseerd in samenwerking met regionale amateurverenigingen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de NAC OldStars? Of wilt u eens een training bijwonen bij een van de verenigingen? Kijk dan op www.nac.nl/maatschappelijk/nac-oldstars of neem contact op met Gitte Hommel via maatschappelijk@nac.nl

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

footer espn banner