Sluiten

Live

De wedstrijd van vrijdagavond is live te zien op ESPN 3. Heb je geen ESPN? Dan kan je luisteren naar het live radioverslag van 076radio. Voor en na de wedstrijd kan je nog napraten in de matchcast bij B-Side Rats.

Belangrijke wedstrijdinformatie

Alle supporters die aanwezig zijn bij de wedstrijd NAC – FC Emmen dienen een negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur), een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs te kunnen laten zien middels de Corona Check-App. Dit in combinatie met een ID-bewijs. 

Afgelopen wedstrijden tegen ADO Den Haag en Telstar waren er weinig tot geen lange wachtrijen. Daarom willen wij je wederom met klem verzoeken op tijd naar het stadion te komen. Het kan nog altijd zo zijn dat er rijen ontstaan door de extra check. Houd daarom bij aankomst bij het stadion de CoronaCheck-App en je ID-kaart bij de hand om dit proces te versnellen. Zorg er ook voor dat je instellingen in de CoronaCheck-App op Nationaal staan. Dit kan je checken bij het openen van de app. Onderin moet staan: “Aanpassen naar Internationaal”. Wanneer de app niet goed staat, staat er “Aanpassen naar Nederland”.

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt dat zij zich niet hoeven te laten testen.

Verplicht zitten

Een tijdje geleden benadrukte de overheid en de KNVB nogmaals dat iedereen in de stadions moet zitten. Het is belangrijk om ons hier aan te houden, zodat ook de komende versoepelingen van de maatregelen door kunnen gaan en we vanaf 25 september weer een vol Rat Verlegh Stadion hebben.

Maak gebruik van de fastlane

Ook voor de wedstrijd tegen FC Emmen kan er weer gebruik gemaakt worden van de fastlane. Ben je volledig gevaccineerd? Kom dan vrijdag overdag langs bij het stadion en ontvang je fastlane-bandje. Met dit bandje hebben supporters de mogelijkheid om bij ingang 1, 4 en 6 het stadion via de fastlane te betreden.

Openingstijden voor het halen van een bandje

Tijd: Vrijdag 17 september: 9:00 tot 17:00 uur

Locatie: Ingang 7 onder vak I

Vak G en vak I

Voor supporters met een seizoenkaart op vak G, is het tegen FC Emmen mogelijk om plaats te nemen op Vak I (onder het uitvak). Dit besluit is genomen om supporters te kunnen spreiden en er zo voldoende afstand genomen kan worden tussen de supporters.

Overige regels in het stadion

Vanaf seizoen 20/21 dienen alle stadions in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie rookvrij te zijn. Hiertoe hebben de competities in samenwerking met de KNVB en de Alliantie Nederland Rookvrij besloten. Dit betekent dat ook in het Rat Verlegh Stadion vanaf heden niet meer gerookt mag worden.

Voorlopig geen losse tickets te koop

De aankomende periode, tot en met 25 september, gelden de maatregelen omtrent 2/3 van het stadion vullen. Totdat het stadion niet volledig gevuld mag worden, zullen er geen losse tickets in de verkoop zijn. Het aantal seizoenkaarthouders is (ongeveer) gelijk aan het huidige maximale aantal supporters dat wij mogen toelaten. Hierdoor zullen er voor de wedstrijd tegen FC Emmen geen losse kaarten in de verkoop gaan.

Betaalkaarten

De betaalkaarten van het seizoen 2019/2020, alsmede die van seizoen 2020/2021 zijn nog te gebruiken tot 1 januari. Tot die tijd heb je de tijd om deze kaarten op te maken. Het is nog altijd mogelijk om je kaarten op te waarderen of zelfs nieuwe betaalkaarten te halen bij de loketten in en rond het stadion. Je seizoenkaart kan niet meer worden gebruikt als betaalkaart. 

Bereikbaarheid stadion

Let op! Vrijdagmiddag/avond is de Ratverleghstraat ter hoogte van de Jumbo geblokkeerd. P5 is uitsluitend te bereiken via de Lunetstraat

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3