NAC O21 – Sparta Rotterdam O21 1-2

Het NAC O21 van Robert Molenaar speelde op eigen veld een oefenwedstrijd met de leeftijdsgenoten van Sparta. De eerste helft was vooral aan de Spangenaren, die NAC ver terugdrongen. Na rust rechtte NAC de rug en hadden de Geel-Zwarten een groter aandeel in de wedstrijd. Uiteindelijk werd het 1-2 voor Sparta. Doelpuntenmaker aan Bredase zijde was Özcan Yasar.

NAC O18 – De Graafschap O18 2-5

NAC O18 begon dominant aan het duel met de Doetinchemmers, wat resulteerde in een aantal goede kansen. Toch waren het de bezoekers die uit het niets op voorsprong kwamen. Door deze goal was NAC O18 het even volledig kwijt en nam De Graafschap het initiatief over. De tweede helft pakte NAC het weer een stuk beter op. Echt was ieder schot van De Achterhoekers raak, waardoor zij uiteindelijk met ruime cijfers wisten te winnen.

NAC O15 – JVOZ O16 5-3

NAC Onder 15 speelde eveneens op eigen veld een oefenduel met JVOZ O16. De Zeeuwen waren gemiddeld dus een jaar ouder. In de openingsfase had NAC O15 moeite met de hoge druk en het fysiek van de bezoekers. Na 20 minuten kreeg NAC meer grip op het duel en liep het uiteindelijk uit naar 5-3 overwinning.

NAC O14 – NEC O14 2-0

NAC O14 speelde een oefenduel met NEC O14, dat een divisie hoger meedoet om de bovenste plekken. Een goede graadmeter waarin duidelijk werd dat NAC O14, dat bovenaan staat in de derde divisie wel degelijk mee kan op het niveau van de tweede divisie. NAC won het duel door prima voetbal met 2-0 van de Nijmegenaren.

NAC O13 – Feyenoord O13-2 0-0

Grote delen van de wedstrijd moest NAC O13 haar meerdere erkennen in de Rotterdammers. Het duel was spannend, maar echt grote kansen waren schaars. Doelman Dess Engel hield NAC een aantal keren goed op de been, waardoor het duel eindigde met dezelfde stand als waar het mee begon: 0-0.

VVV O12 – NAC O12 10-6

Een gelijk opgaande wedstrijd werd uiteindelijk in het laatste blok weggeven door NAC. Daarvoor speelde NAC O12 prima en kwamen ze er bij vlagen goed uit met mooie aanvallen als gevolg. Helaas wist NAC dit dus niet om te zetten in winst.