Young Yellow Army Sinterklaasmiddag

	

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de blaadjes vallen van de bomen. Dat betekent maar één ding: de decembermaand is in aantocht en Sinterklaas komt weer naar ons land! Op 13 november komen Sinterklaas en zijn pieten weer in Nederland aan. Na goed overleg heeft de goedheiligman ook dit jaar weer besloten om op bezoek te komen bij NAC Breda.

De YYA Sinterklaasmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 1 december en is speciaal georganiseerd voor Young Yellow Army leden vanaf 0 t/m 8 jaar. Om 14:00 uur word je door pieten van harte welkom geheten in het hoofdgebouw van het Rat Verlegh Stadion. Samen met de Sint en zijn pieten zorgt de Young Yellow Army voor een onvergetelijke middag inclusief speurtocht, muziek, snoepgoed en natuurlijk cadeautjes!

Deze middag start om 14:00 uur met een speurtocht door het stadion. Samen met de pieten wordt er een speurtocht gehouden op de tribunes, waar de kinderen op een leuke manier het stadion leren kennen én op zoek kunnen gaan naar de eerste cadeautjes. Ook de allerkleinsten zijn vanaf 14:00 uur van harte welkom, voor hen wordt ook een leuke activiteit georganiseerd.

Bij deze ben jij van harte uitgenodigd om dit festijn mee te vieren!

Let op: Er is slechts ruimte één ouder/verzorger per deelnemend kind. Voor dit evenement geldt een maximumaantal deelnemers. Deelnemers worden geselecteerd op basis van binnenkomst van inschrijving. U ontvangt uiterlijk woensdag 24 november een bevestiging van de aanmelding.

Aanmelden

Wil jij het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten bij NAC Breda zeker niet missen? Geef je dan op via de volgende link: aanmeldformulier

COVID Maatregelen

In verband met de COVID-maatregelen is iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een Nederlandse QR-code* te hebben of een negatieve testuitslag via testen voor toegang**. Heb je geen geldige QR-code die we kunnen scannen? Dan kunnen we u als ouder of verzorger geen toegang verschaffen tot het hoofdgebouw. Een foto van je QR-code is niet toegestaan.

*Een Nederlandse QR-code krijg je 2 weken na je laatste vaccinatie (of na 1 vaccinatie als je de afgelopen 6 maanden COVID hebt gehad) in de Coronacheck-app (www.coronacheck.nl). Let goed op want de app staat automatisch op Internationaal en een Internationale QR-code geeft je geen toegang tot het stadion. Je moet hem op Nederland zetten om te juiste QR-code te hebben.

**Heb je (nog) geen vaccinaties gehad, of is het korter dan 2 weken geleden dan moet je je laten testen voor toegang. Je kan via www.testenvoortoegang.org een afspraak maken uiterlijk 24 uur voor aanvang wedstrijd. Zodra je je uitslag hebt en deze negatief is kan je in de Coronacheck-app een QR code aanmaken (www.coronacheck.nl) welke je toegang geeft tot het stadion. 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!