Al sinds het begin van het NAC OldStars project in 2016 is PLUK ! fysiotherapie niet weg te denken voor de deelnemers. PLUK ! maakt het voor zestigplussers mogelijk om verantwoord en met een veilig gevoel te voetballen. Zo organiseren zij fittesten en zijn ze wekelijks aanwezig op de trainingen van de NAC OldStars in Breda. Deelnemers kunnen zo geheel vrijblijvend op de vereniging advies krijgen indien er vragen en/of blessures zijn!

PLUK ! fysiotherapie & NAC OldStars: Samen sterk

Sinds 2011 is PLUK ! fysiotherapie, opgestart door Frans van der Brugge, actief in Breda. Zij hebben verschillende specialisaties en werken samen met o.a. WIJ Breda, TV de IJpelaar, Sportschool MyHealth en natuurlijk NAC Breda.

Sporten vinden zij erg belangrijk en juist daar ligt de expertise van Jouri Burgers, fysiotherapeut die namens PLUK ! fysiotherapie betrokken is bij het NAC OldStars project. Hij kan een bijdrage leveren in het blessurevrij sporten of om te sporten met een zo laag mogelijk kans op blessures.

Jouri Burgers
06 11 99 16 40
jouri@pluk-fysiotherapie.nl

Indien u een klacht heeft die behandeld dient te worden dan kunt u altijd bij hen terecht voor fysiotherapeutische behandelingen. PLUK ! fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en heeft meerdere vestigingen in Breda. Voor locaties, raadpleeg www.pluk-fysiotherapie.nl