Het is belangrijk om verantwoord en veilig te kunnen bewegen tijdens de trainingen van de NAC OldStars. Daarom is al sinds het begin van het project in 2016 PLUK ! Fysiotherapie een vaste partner van de NAC OldStars. PLUK ! Fysiotherapie neemt fittesten af en zijn altijd bereikbaar voor vragen en.of aanbevelingen omtrent het verantwoord en veilig bewegen. Deelnemers kunnen zo geheel vrijblijvend op de vereniging advies krijgen indien er vragen en/of blessures zijn!

PLUK ! fysiotherapie & NAC OldStars: samen sterk

Sinds 2011 is PLUK ! Fysiotherapie - opgestart door Frans van der Brugge - actief in Breda. Zij hebben verschillende specialisaties en werken samen met o.a. WIJ Breda, TV de IJpelaar, Sportschool MyHealth en natuurlijk NAC Breda.

Sporten vindt Pluk ! Fysiotherapie erg belangrijk en juist daar ligt de expertise van Romy Mijs, de fysiotherapeute die namens PLUK ! Fysiotherapie betrokken is bij het NAC OldStars project. Zij levert binnen het programma een bijdrage aan blessurevrij sporten of om de kans daarop te minimaliseren.

Indien u een klacht heeft die behandeld dient te worden, kunt u altijd bij hen terecht bij Pluk ! Fysiotherapie. PLUK ! Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en heeft meerdere vestigingen in Breda. Voor locaties, raadpleeg www.pluk-fysiotherapie.nl