Bereikbaarheid met OV

Trein
Indien u met de trein reist, dient u uit te stappen op station Breda Centraal Station. Aan de achterzijde van het station vindt u de opstapplaats voor de stadsbussen. U neemt hier lijn 2 richting Haagse Beemden. Na ongeveer 10 minuten bent u bij de bushalte recht voor het Rat Verlegh Stadion.

Bus
Als u met de bus vanuit de Bredase wijken of vanuit de regio naar het stadion reist, kunt u vanuit de Haagse Beemden met lijn 2 rechtstreeks naar het stadion. Anders moet u overstappen bij station Breda Centraal of de centrale binnenstadshaltes Karnemelkstraat of Vlaszak. Hier neemt u lijn 2 richting Haagse Beemden.

Tijdens het seizoen kunt u op vertoon van uw wedstrijdkaart gratis met de stads- en streekbussen van Arriva van en naar het Rat Verlegh Stadion reizen op wedstrijddagen. Kijk hier voor meer informatie.

De busdiensten in Breda, en in de regio rijden ook in de daluren regelmatig, zodat u ook de avondwedstrijden van NAC gemakkelijk met de bus kunt bezoeken.

Deur-tot-deur advies 
Voor een reisadvies op maat verwijzen wij u graag door naar 9292ov.nl. Vul als bestemming ´Stadionstraat 23´ te ´Breda´ in en u krijgt de route van deur tot deur.

Meer mogelijkheden om een avondje NAC mee te maken