Wat zijn de openingstijden van de Fanshop?

De geheel vernieuwde Fanshop van NAC is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Reguliere openingstijden (tijdens het seizoen)
Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00

Op wedstrijddagen is de Fanshop geopend vanaf twee uur voor de wedstrijd, tot een half uur na de wedstrijd.

Ik ben mijn seizoenkaart kwijt, wat nu?

Mocht je je seizoenkaart kwijt zijn geraakt, dan is dat natuurlijk vervelend. Bij de Service- & Informatiedesk kun je een nieuwe seizoenkaart aanvragen. Hier zitten €12,50 aan kosten aan verbonden.

Hoe kan ik een los ticket voor een wedstrijd kopen?

Een Avondje NAC wil iedereen meemaken. Als je een losse kaart voor een wedstrijd wil bestellen, kan dat via NACtickets.nl of via de Service- & Informatiedesk. Voor sommige wedstrijden geldt echter een Club- of seizoenkaart verplichting. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op NAC.nl en NACtickets.nl.

 

Hoe kan ik een ClubCard aanvragen en hoeveel kost dit?

Voor een groot deel van NAC's thuiswedstrijden en voor alle uitwedstrijden heeft u een clubkaart nodig om kaarten te kunnen kopen: de ClubCard. Deze clubkaart is er in twee vormen:

- Een seizoenkaart, waarmee u alle thuiswedstrijden in de competitie kunt bekijken en die u kunt gebruiken om kaarten bij te kopen.

- Een reguliere clubkaart, waarmee u geen toegang heeft tot het stadion maar waarmee u losse tickets voor wedstrijden kunt aanschaffen.

Een clubkaart is gratis en is vijf jaar geldig. De NAC ClubCard is tegenwoordig heel eenvoudig aan te vragen via internet. Heeft u al een account op NACtickets.nl? Dan kunt u inloggen en direct een ClubCard aanvragen. Heeft u nog geen account, dan kunt u een account aanmaken door te kiezen voor 'Maak een account aan'.

U kunt ook een ClubCard aanvragen van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 bij de Service- & Informatiedesk in het Rat Verlegh Stadion