bezig met laden...

Nieuws

€45.774 voor Jelle's Army!

€45.774 voor Jelle's Army!

23/12/2017

De hele maand december heeft in het teken gestaan van Jelle's Army, het afscheidscadeau voor Jelle ten Rouwelaar als dank voor zijn trouwe dienst als keeper van de Parel van het Zuiden. Vanavond in de rust van NAC - FC Utrecht werd het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en Jelle's Corner onthuld, het speciale tribunevak op D1. 

Jelle's Army werd op initiatief van Samen voor NAC opgericht met het doel om zoveel mogelijk kinderen via het Jeugdsportfonds Breda te laten sporten, ook als dat van huis uit financieel niet mogelijk is. De afgelopen weken hebben verschillende personen en partijen hun best gedaan om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Zo doneerde DJ Tiësto maar liefst 15.000 euro aan dit goede doel, doneerde de spelersgroep een mooi bedrag, bracht de Singelloop van de Jeugdopleiding 2.750 euro op, deden veel sponsoren een duit in het zakje en werden al flink wat loten verkocht voor de loterij.

En met succes! Jelle ten Rouwelaar kreeg in de rust uit handen van Samen voor NAC een cheque met een bedrag van maar liefst €45.774. Daarmee werd het bevel van Jelle's Army uit handen van alle supporters overgedragen aan de ex-doelman. Met het vallen van de gele doeken werd op de Hoofdtribune vak D1 officieel omgeturnd tot Jelle's Corner, de plek waar vanaf nu iedere wedstrijd kinderen plaatsnemen van het Jeugdsportfonds Breda om Avondjes NAC mee te maken. Zo heeft Jelle voor altijd een plekje in het Rat Verlegh Stadion. 

Jelle bedankt! 

 
Wij komen uit in de: