Sluiten
lossekaartverkoop

Kaartverkoop

Heb jij altijd al eens een Avondje NAC willen bijwonen? Bekijk hier alle mogelijkheden voor het bezoek aan het Rat Verlegh Stadion

blok nac maatschappelijk

NAC Maatschappelijk

NAC Breda is meer dan voetbal. De club zit verankerd in de stad, waardoor het DNA van de Parel van het Zuiden verweven is met Breda. Vanuit die positie hopen wij dan ook op maatschappelijk vlak een steentje bij de dragen. Wij zijn ons namelijk bewust van de maatschappelijke rol die we uit kunnen oefenen in de gemeente Breda en nemen dit serieus.

6o9a5931

NAC Jeugdopleiding

Het opleiden van jeugdvoetballers is een dynamisch proces, waarin zich telkens nieuwe ontwikkelingen voordoen en andere uitdagingen wachten. Het is vooral een proces van de lange adem, waarvoor continuïteit een voorwaarde is. Onze managers, trainers en vrijwilligers werken iedere dag, met een team van zo’n honderd mensen, hard aan de ontwikkeling van jeugdig talent uit de regio Breda. Dit met één gemeenschappelijke ambitie: het opleiden van spelers voor NAC 1. Wij leiden op voor de continuïteit van het Avondje NAC.

indentiteit blok

Identiteit

Dat NAC uniek is hoeven we u natuurlijk niet te vertellen. Maar wát maakt NAC nu zo bijzonder? En wat kan NAC er aan doen om dit nóg meer uit te dragen? NAC bekent kleur en gaat handelen naar haar eigen achtergrond en de kenmerken die de club het gezicht hebben gegeven dat het nu heeft.

Stadsarchief Breda

Onze historie

Op 19 september 1912 ontstond de club NAC, na een fusie tussen NOAD (Nooit opgeven Altijd Doorzetten) en ADVENDO (Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning). De samenvoeging van beide clubnamen leverde de naam NAC (Noad Advendo Combinatie) op. NAC kent een rijke historie met tal van hoogte- maar ook dieptepunten. Onderstaand vind je vanaf de oprichting in 1912 tot het heden een overzicht van hoe onze club geworden is, zoals hij vandaag de dag is.

2023 noadcup 29

Oud NAC

Welkom op de ‘subpagina’ van Oud NAC, op de website van onze moederclub. Een eigen plek voor de actieve veteranen van NAC.

9340 nacstadion[zonderbavaria]

Het stadion

NAC speelt haar thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion. Het stadion werd officieel in 1996 in gebruik genomen, maar heette toen nog het Fujifilm Stadion. Pas in juli 2006 werd de bijnaam van clubicoon Antoon Verlegh verbonden aan de thuishaven van NAC Breda. Het stadion ligt vlakbij de noordelijke rondweg en een belangrijke doorvoerroute die het centrum van Breda met de A16 verbindt. Het Rat Verlegh Stadion ligt op het kantoorgebied Steenakker.

publiek

Supporterszaken

Dat NAC uniek is hoeven we u natuurlijk niet te vertellen. Maar wát maakt NAC nu zo bijzonder? En wat kan NAC er aan doen om dit nóg meer uit te dragen? NAC bekent kleur en gaat handelen naar haar eigen achtergrond en de kenmerken die de club het gezicht hebben gegeven dat het nu heeft.

naczaken

NAC Zakelijk

Het NAC Zaken platform is speciaal gemaakt om de sponsors van de mooiste club van Nederland te verbinden. Een mooi podium voor jouw onderneming, een plek waar je het laatste zakelijk nieuws uit de regio leest, met exclusieve content en een agenda voor alle events van de NAC Business Club.

perszaken thumbnail

Perszaken

Alle informatie omtrent interviewaanvragen, persaccreditaties en het persbeleid

yya 2

De Kidsclub

De kidsclub van NAC heet de Young Yellow Army! Ieder jaar organiseert NAC speciaal voor de Young Yellow Army de allerleukste activiteiten en evenementen. Zo krijgen de kinderen al op jonge leeftijd het échte NAC gevoel mee. We betrekken de kids echt bij NAC, zij zijn immers de supporters van de toekomst! Houd onze sociale media en nieuwsbrief goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de aankomende evenementen en activiteiten.

07092020soccercamps

NAC Soccer Camps

Is jouw (klein)zoon of dochter gek van voetbal? Speciaal voor alle kinderen die niets liever doen dan voetballen organiseren wij op verschillende locaties in Noord Brabant NAC Breda Soccer Camps.

NAC Voetjebal

NAC Voetjebal

NAC Voetjebal is een activiteit voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. NAC omarmt dit ouder-kind speelconcept en is een officiële samenwerking met Voetjebal Nederland aangegaan. Hierdoor krijgt de jongste jeugd de kans om wekelijks in ons officiële NAC Voetjebal tenue te schitteren!

jaarrekening222

Jaarrekening

Jaarlijks publiceert NAC de jaarrekening op haar eigen website. Op deze pagina vind je de jaarrekening terug.

ava brief

Vacatures

Bekijk hier de openstaande vacatures bij NAC Breda

testody

Meer weten?

Neem gerust contact op met de Service- & Informatiedesk zodat we je verder kunnen helpen!

CONTACT OPNEMEN
ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3