Sluiten

Praktijkstage bewegingswetenschapper / fysiek trainer NAC Jeugdopleiding

NAC Breda is voor haar jeugdopleiding op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde bewegingswetenschapper / fysiek trainer (eventueel in opleiding), die een bijdrage wil leveren aan de verdere doorontwikkeling van de voetbalorganisatie op fysiek gebied.

Vacature schoonmaak Rat Verlegh Stadion (24 uur)

Ter ondersteuning van het huidige facilitaire team is NAC Breda op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er. Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken, je bent proactief en ontplooit initiatieven.

Vacature trainer NAC OldStars Advendo

Voor het NAC OldStars team bij Advendo zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer die de deelnemers een wekelijkse training kan verzorgen.

Vrijwillig: NAC JEUGDOPLEIDING ZOEKT ASSISTENT-TRAINERS

De NAC Jeugdopleiding is voor diverse elftallen op zoek naar assistent-trainers. Voor NAC O18, O16 en O15 is de NAC Jeugdopleiding op zoek naar assistent-trainers.

Vrijwilliger: Jeugdopleiding NAC Breda zoekt een verzorg(st)er

Om Onze Parels binnen de jeugdopleiding van NAC Breda optimaal te ontwikkelen op zowel voetballend als fysiek gebied zijn wij opzoek naar (studerende) fysiotherapeuten die op vrijwillige basis ons team willen komen versterken. Ben of ken jij iemand waarvoor dit dé kans is? Neem dan contact op!

Stagiair(e) Communicatie

32 uur

Als stagiair(e) communicatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het schrijven van journalistieke stukken. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

img 0235
soccernews3