Sluiten

Vrijwilliger Doessouf Vak Thuis

Fulltime

Een kind welke niet bij de wedstrijd kan zijn de voetbalavond van zijn leven bezorgen. Dat is wat je gaat doen en waar we naar streven. Kinderen die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) fysiek beperkt zijn dat momentje met een glimlach bezorgen. Samen voor NAC en NAC Maatschappelijk hebben hiervoor na een jaar van testen en het vinden van de juiste partners het DoesSouf Vak Thuis gelanceerd. DoesSouf Vak Thuis is een concept speciaal voor kinderen en hun familie die vanwege hun gezondheid het stadion niet meer kunnen bezoeken. Zij kunnen door middel van een VR-bril 360° beelden de wedstrijd live beleven vanuit huis.

Stagiair(e) Communicatie

32 uur

Als stagiair(e) communicatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het schrijven van journalistieke stukken. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

Stagiair(e) Creatieve content creatie

32-36 uur

Als stagiair(e) Creatieve content creatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle marketing- en communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affectie hebt met het maken van video content. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

Vacature schoonmaak en onderhoud Midglas Trainingscentrum Zundert

Voor onze trainingsaccommodatie in Zundert zoeken wij een medewerk(st)er, bij voorkeur in de leeftijd tussen 25 en 50 jaar en woonachtig in de omgeving Zundert.

Stagiair(e) Playing for Success Breda

Voor het project Playing for Success Breda zoekt NAC Maatschappelijk per september 2023 meerdere stagiaires die het Playing for Success team van Breda komen versterken. Soort stage: meewerkstage (derdejaars) Opleiding: social work, pedagogiek, health & social work of sport & bewegen Periode: start september 2023 / 20 á 40 weken

Vacature: Vrijwilliger bediening scorebord

Bij de thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion is het van belang dat het scorebord wordt bijgehouden, anders kunnen we nooit aan de derde helft beginnen. We zijn opzoek naar een vrijwilliger met een NAC-hart die deze taak graag op zich neemt.

espn new