Sluiten

Vacature – Financieel administratief medewerk(st)er

NAC Breda is op zoek naar een Administratief medewerk(st)er. Wij zoeken een enthousiaste, hands on ingestelde professional van MBO niveau die deze rol graag oppakt. Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken, je bent proactief en ontplooit initiatieven.

Vrijwillig: NAC JEUGDOPLEIDING ZOEKT ASSISTENT-TRAINERS

De NAC Jeugdopleiding is voor diverse elftallen op zoek naar assistent-trainers. Voor NAC O18, O16 en O15 is de NAC Jeugdopleiding op zoek naar assistent-trainers.

Jeugdopleiding: Fysiek trainer bovenbouw (O18 & O16) 

NAC Breda is voor haar jeugdopleiding op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde fysiek trainer, die een bijdrage wil leveren aan de verdere doorontwikkeling van de voetbalorganisatie op fysiek gebied. 

Stagiair commerciële zaken NAC Breda

Periode: september 2023 – februari 2024 eb jij altijd al eens achter de schermen willen kijken bij een Betaald Voetbal Organisatie? Dan is dit je kans! De commerciële afdeling van NAC Breda is voor de periode september tot februari op zoek naar een stagiair(e). Als stagiair(e) op deze afdeling krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan commerciële zaken van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affiniteit met de voetbalwereld hebt en commercieel bent ingesteld. Ondanks de directe binding met Breda, heeft de club een grote aantrekkingskracht op het bedrijfsleven in de regio West-Brabant. Als stagiair binnen de commerciële afdeling kun je een veelzijdige stage verwachten waarbij je verschillende werkzaamheden uitvoert.

Praktijkstage/afstudeerplek sport-/bewegingswetenschappen

De NAC jeugdopleiding is op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde sportwetenschapper (in opleiding), die een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding op het gebied van data-analyse en fysieke prestaties.

Vrijwilliger: Jeugdopleiding NAC Breda zoekt een verzorg(st)er

Om Onze Parels binnen de jeugdopleiding van NAC Breda optimaal te ontwikkelen op zowel voetballend als fysiek gebied zijn wij opzoek naar (studerende) fysiotherapeuten die op vrijwillige basis ons team willen komen versterken. Ben of ken jij iemand waarvoor dit dé kans is? Neem dan contact op!

espn ontknoping clubads 1366x768