Sluiten

Vacature schoonmaak Rat Verlegh Stadion (24 uur)

Ter ondersteuning van het huidige facilitaire team is NAC Breda op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er. Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken, je bent proactief en ontplooit initiatieven.

Vrijwillig: NAC JEUGDOPLEIDING ZOEKT ASSISTENT-TRAINERS

De NAC Jeugdopleiding is voor diverse elftallen op zoek naar assistent-trainers. Voor NAC O18, O16 en O15 is de NAC Jeugdopleiding op zoek naar assistent-trainers.

Vrijwilliger: Jeugdopleiding NAC Breda zoekt een verzorg(st)er

Om Onze Parels binnen de jeugdopleiding van NAC Breda optimaal te ontwikkelen op zowel voetballend als fysiek gebied zijn wij opzoek naar (studerende) fysiotherapeuten die op vrijwillige basis ons team willen komen versterken. Ben of ken jij iemand waarvoor dit dé kans is? Neem dan contact op!

Stagiair(e) Communicatie

32 uur

Als stagiair(e) communicatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het schrijven van journalistieke stukken. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

Stagiair(e) Creatieve content creatie

32-36 uur

Als stagiair(e) Creatieve content creatie krijg je tijdens je periode in het Rat Verlegh Stadion de kans om bij te dragen aan alle marketing- en communicatie-uitingen van de Parel van het Zuiden. Het is belangrijk dat je affectie hebt met het maken van video content. Als je ervaring wilt opdoen in de wereld van het voetbal biedt NAC je met deze stage een prachtige kans.

Stagiair(e) NAC Maatschappelijk

De maatschappelijke afdeling is opzoek naar enthousiaste stagiaires vanaf september 2024. Pak jij de kans om een unieke stage te lopen in een betaald voetbalorganisatie? Lees dan gauw verder en laat van je horen! Soort stage: Meewerkstage (derdejaars) Opleiding: Sport, sociaal werk, vrijetijd en/of evenementen gerelateerd (HBO) Periode: Start september 2024 / 20 á 40 weken

img 0235