bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Wedstrijden

20 FEBRUARI 2017 / 20:00
Jupiler League
2
0

NAC Breda

Jong PSV

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Jong PSV - NAC Breda

Jong PSV - NAC Breda

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Jong PSV - NAC Breda
Speeldatum: 20-02-2017
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Jan Louwers Stadion, Eindhoven
Competitie: Jupiler League
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 90 kaarten voor de autocombi. Kaarten voor de buscombi (375) worden verkocht via de Supportersvereniging: www.NAC-supver.nl
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de autocombi kunnen worden omgewisseld bij pompstation Kloosters langs de A58 bij Oirschot tussen 19:00 en 19:15 uur. Er wordt tevens een routebeschrijving uitgedeeld.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen Kijk voor meer informatie op www.NAC-supver.nl

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 06-02-17, 09:00 uur 07-02-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 07-02-17, 09:00 uur 08-02-17, 09:00 uur
Internet Verkoop: 08-02-17, 09:00 uur 16-02-17, 12:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 08-01-17, 13:00 uur 17-02-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Autocombi (Uitkaart +) € 6,50
Autocombi (Club van 1912 + SCC) € 8,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft zich maandagavond niet kunnen herstellen van de nederlaag tegen RKC. In Eindhoven ging de ploeg onderuit tegen Jong PSV: 2-0. Albert Gudmundsson scoorde beide doelpunten in het Jan Louwers Stadion. 

Een schorsing van Danny Verbeek en blessure van Thomas Agyepong zorgden ervoor dat Stijn Vreven twee wissels moest aanbrengen in zijn basiself. Brandon Barker keerde terug op de linkerflank en Mounir El Allouchi kreeg de voorkeur op de rechterflank. 

NAC begon sterk aan het duel in Eindhoven. Al na drie minuten mocht de ploeg de eerste grote kans noteren en het was te danken aan Jong PSV-doelman Luuk Koopmans dat de stand 0-0 bleef na een poging van Dessers. Het overwicht was voor de Bredanaars en de thuisploeg kwam er maar sporadisch aan te pas. Een afstandsschot van Zinchenko (naast) en een knal van Locadia (over) waren in de eerste 20 minuten de enige wapenfeiten.

Toch kwam Jong PSV op voorsprong. Na 22 minuten was Locadia ineens weg, maar Brondeel wist in eerste instantie nog prima te redden. De rebound werd echter ingeschoten door Gudmundsson. De bal ging via Horsfield in het doel: 1-0. Het was een flinke domper voor NAC, maar de ploeg wilde nog voor rust de gelijkmaker forceren. Dessers en Barker waren gevaarlijk, maar Koopmans verkeerde in goede vorm voor rust en hield zijn doel schoon.

Met dezelfde 22 spelers op het veld begonnen Jong PSV en NAC aan de tweede helft. Opnieuw was het NAC dat het initiatief had in de beginfase. Zo leek Garcia na een goede actie over de knie te gaan, maar Martens gaf geen pingel. Barker was daarna nog gevaarlijk, maar zijn lage voorzet bereikte geen ploeggenoot. Doordat NAC in de aanval was, kreeg Jong PSV ruimte voor de counter. Dat was de aanleiding voor een verdubbeling van de score na een uur spelen. Zinchenko stuurde Gudmundsson weg en die wipte de bal over de uitgekomen Brondeel: 2-0.

Vreven probeerde met aanvallende wissels zijn ploeg nog een impuls te geven om op zoek te gaan naar een resultaat. Het leverde echter niet het gewenste resultaat op. Oosterwijk was er nog een aantal keer dichtbij, maar Koopmans redde uitstekend na een kopbal en het schot van de lange spits ging net naast. Datzelfde lot had de knal van Barker. Tot scoren kwamen beide ploegen in de slotfase niet meer, waardoor het duel in het Jan Louwers Stadion eindigde in 2-0. 

Vrijdag komt NAC alweer in actie. Dan staat het thuisduel tegen FC Volendam op het programma. Om 20:00 uur is de aftrap in het Rat Verlegh Stadion.

KARAKTERISTIEKEN

Locatie: De Herdgang
Aantal toeschouwers: 641
Scheidsrechter: Richard Martens

Geel Jong PSV: Bram van Vlerken
Rood Jong PSV: -

Geel NAC Breda: Chiro N’Toko, Olivier Rommens, Cyriel Dessers
Rood NAC Breda: -

Scoreverloop: 
’22 1-0 Gudmundsson
’58 2-0 Gudmundsson

Bijzonderheden: 

Opstelling Jong PSV: Koopmans (’60 Deng), Alberto, Koch, van Bruggen, van Vlerken, Rommens, Rosario, Paal, Gudmundsson, Locadia, Zinchenko

Opstelling NAC Breda: Brondeel, Smith-Brown, N’Toko, O’Neill (’62 Oosterwijk), Horsfield, Verschueren, Rommens (’81 Haemhouts), Garcia, Barker, Dessers, El Allouchi (’73 Korte).

Foto's

Jong PSV - NAC 16/17Jong PSV - NAC 16/17Jong PSV - NAC 16/17Jong PSV - NAC 16/17
Jong PSV - NAC 16/17 6 foto's 20 februari 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: