bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Wedstrijden

24 FEBRUARI 2017 / 20:00
Jupiler League
1
0

NAC Breda

FC Volendam

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - FC Volendam

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: NAC Breda - FC Volendam
Speeldatum: 24-02-2017
Aanvangstijd: 20:00u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Jupiler League
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard verplichting.
Openingstijd stadion: 20.00u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Internet Verkoop: 11-02-17, 09:00 uur 24-02-17, 17:00 uur
S&I-desk Verkoop: 13-02-17, 13:00 uur 24-02-17, 17:00 uur
Kassa Verkoop: 24-02-17, 18:00 uur 24-02-17, 20:00 uur

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder

Alaaaaaafondje NAC!

Vrijdag 24 februari is natuurlijk het begin van je carnavalsweekend en waar begin je carnaval beter dan bij NAC? Daarom hebben we een mooie aanbieding voor je tijdens het Alaaaaaafondje NAC! Seizoenkaarthouders betalen slechts €11,11 voor twee extra kaarten (geldig voor B-Side, Eretribune en Vak G) en supporters zonder een seizoenkaart betalen €11,11 per kaart (geldig voor B-Side en Vak G).
 
 
STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC is het carnavalsweekend begonnen met een belangrijke driepunter. De ploeg van Stijn Vreven kwam al snel op voorsprong dankzij een mooie treffer van Mounir El Allouchi en gaf deze voorsprong in het restant van het duel niet meer weg.

Trainer Stijn Vreven voerde enkele wijzigingen door in zijn basiself ten opzichte van de wedstrijd van maandag. Shane O'Neill moest verstek laten gaan met een hersenschudding en op zijn plaats debuteerde Bredanaar en NAC-jeugdexponent Bart Meijers centraal in de defensie. In de spits kreeg Jari Oosterwijk de voorkeur boven Cyriel Dessers.

NAC schoot in een kolkend Rat Verlegh Stadion uit de startblokken. Mounir El Allouchi was de verantwoordelijke voor de bliksemstart. Hij slalomde handig door de defensie en krulde de bal prachtig achter Verhulst: 1-0. Daar liet de thuisploeg het echter niet bij zitten, want NAC wilde meer. Een corner was tot tweemaal toe gevaarlijk en ook in de omschakeling was onder andere Barker er dichtbij, maar zijn inzet was een prooi voor Verhulst.

Defensief had de thuisploeg weinig te duchten van Volendam. Het hield de rijen gesloten en gaf de bezoekers geen kans om bij Brondeel te komen. Zelf bleef het kansen creëren. De verdedigers van Volendam hadden veel moeite om Barker en Korte bij te houden en ook Oosterwijk kwam enkele keren in een gevaarlijke positie aan de bal, maar het lukte niet om Verhulst nogmaals gevaarlijke onder vuur te nemen. Daardoor gingen beide ploegen rusten met een 1-0 stand.

Na rust kwamen de bezoekers gevaarlijker voor de dag. Volendam had meer dreiging en kwam tot enkele mogelijkheden, maar het verzier stond niet op scherp. Zo was Kees Kwakman er twee keer dichtbij, maar beide keren mikte hij naast. Ook een voorzet van Van Kippersluis ging richting doel, maar Brondeel lette goed op en tikte de bal over.

Omdat het verschil slechts één doelpunt was, nam de spanning toe naarmate de wedstrijd vorderde. NAC werd gevaarlijk met counters, met name via Agyepong, maar de rappe buitenspeler kon geen potten breken in de omschakeling. Grote kansen gaf NAC echter niet meer weg, waardoor de ploeg de 1-0 zege en een belangrijke driepunter over de streep kon trekken.

Volgende week reist NAC naar Doetinchem voor het duel tegen De Graafschap. De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt nog via NACtickets.nl.

KARAKTERISTIEKEN

Locatie: Rat Verlegh Stadion
Aantal toeschouwers: 13805
Scheidsrechter: Allard Lindhout

Geel NAC Breda: Jari Oosterwijk
Rood NAC Breda: -

Geel FC Volendam: Ties Evers
Rood FC Volendam: -

Scoreverloop: 
’3 1-0 Mounir El Allouchi

Bijzonderheden: 

Opstelling NAC Breda: Brondeel, Smith-Brown, Meijers, N’Toko, Horsfield, Verschueren, Garcia (’84 Stans), El Allouchi, Barker, Oosterwijk (’59 Dessers), Korte (’62 Agyepong).

Opstelling FC Volendam: Verhulst, Evers, Schouten, Schilder, Betti, Kwakman, Veerman (’86 Esseboom), van Kippersluis (’77 Stroo), Visser (’64 Antwi), Tuijp, Steltenpool.

Foto's

NAC - FC Volendam 16/17NAC - FC Volendam 16/17NAC - FC Volendam 16/17NAC - FC Volendam 16/17
NAC - FC Volendam 16/17 8 foto's 24 februari 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: