bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Wedstrijden

13 MAART 2017 / 20:00
Jupiler League
0
2

NAC Breda

Fortuna Sittard

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Fortuna Sittard - NAC Breda

Fortuna Sittard - NAC Breda

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Fortuna Sittard - NAC Breda
Speeldatum: 13-03-2017
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Fortuna Sittard Stadion, Sittard
Competitie: Jupiler League
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 120 kaarten voor de autocombi. Kaarten voor de buscombi worden verkocht via de Supportersvereniging: www.NAC-supver.nl
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Omwisselen voor de autocombi gebeurt bij AC De Roevenpeel in Nederweert tussen 18:45 en 19:00 uur.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen Kijk voor meer informatie op www.NAC-supver.nl

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 28-02-17, 09:00 uur 01-03-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 01-03-17, 09:00 uur 02-03-17, 09:00 uur
Internet Verkoop: 03-03-17, 09:00 uur 09-03-17, 12:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 03-03-17, 13:00 uur 10-03-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Autocombi (Uitkaart +) € 14
Autocombi (Club van 1912 + SCC) € 16
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft maandagavond in Sittard de tweede driepunter in vier dagen geboekt. Tegen Fortuna waren doelpunten van Bart Meijers en James Horsfield in de tweede helft genoeg voor een verdiende overwinning: 0-2.

De basiself van NAC kende twee wijzigingen ten opzichte van het duel van afgelopen vrijdag tegen Telstar. Trainer Stijn Vreven moest Mounir El Allouchi met een lichte blessure aan de kant houden en gaf jongeling Manu García rust, nadat de nummer 10 wat lichamelijke ongemakken kende. Voor hen in de plaats keerden Robbie Haemhouts en Jeff Stans terug in het elftal.

Het positiespel van de Parel van het Zuiden was in de eerste helft in Sittard op orde. De ploeg vond regelmatig de vrije man aan de zijkanten of tussen de linies. Met name buitenspelers Danny Verbeek en Giovanni Korte waren veel aan de bal voor rust en zorgden zo nu en dan voor gevaar. Verbeek vond bijvoorbeeld het hoofd van Haemhouts, maar de middenvelder kopte recht op doelman Miguel Santos.

Aan de andere kant waren het vooral de snelle uitvallen van Fortuna die voor enig gevaar zorgden. Zo was Saba namens de thuisploeg gevaarlijk bij een counter, maar zijn poging ging in het zijnet. Verder kwam NAC achterin nauwelijks in de gevaren door het goede optreden van de Bredase defensie. De ploeg wist voor rust echter geen doorbraak te forceren, waardoor beide ploegen met een 0-0 stand gingen rusten.

Na rust kwam Fortuna sterker uit de kleedkamer en zocht het vaker de aanval. Tot echte grote kansen leidde het echter niet. De goal viel juist aan de andere kant. Bart Meijers kon een corner van links vrij inkoppen en deed dat uitstekend: 0-1. Door de achterstand ging de thuisploeg nog meer op de aanval spelen. Met name over de linkerflank leverde dat regelmatig gevaar op, maar Ntoko en Meijers waren op hun hoede en werkten de voorzetten vakkundig weg.

Het bleef lang spannend, tot ruim tien minuten voor tijd. Korte werd weggestuurd, kroop goed voor zijn man en werd aangetikt op weg naar het doel. De schuldige was Ospitalieri en hij werd met rood van het veld gestuurd door Gözübüyük. Tegen tien man had NAC weinig problemen meer, zeker niet toen James Horsfield besloot op avontuur te gaan. De linksback speelde zijn man uit op de achterlijn en schoot de bal keihard in de kruising: 0-2. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en kon NAC de drie punten bijschrijven.

Vrijdag komt de ploeg opnieuw in actie. Dan is in het eigen Rat Verlegh Stadion Jong Ajax de tegenstander. Kaarten voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

KARAKTERISTIEKEN

Locatie: Offermans Joosten Stadion
Aantal toeschouwers: 1290
Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük

Geel Fortuna Sittard: Jordie Briels
Rood Fortuna Sittard: Marco Ospitalieri

Geel NAC Breda: Fabian Sporkslede
Rood NAC Breda: -

Scoreverloop: 
’57 0-1 Bart Meijers
’83 0-2 James Horsfield

Bijzonderheden: 

Opstelling Fortuna Sittard: Santos, Ospitalieri, Braun, Schuurs, Briels, Saddiki, Vitor Saba, Dianessy (’71 Dautovic), Vlijter (’61 Ars), Stokkers, van Houts

Opstelling NAC Breda: Brondeel, Horsfield, Meijers, N’Toko, Sporkslede, Verschueren, Haemhouts, Stans (’67 Garcia), Verbeek, Dessers (’73 Oosterwijk), Korte (’85 Agyepong).

Foto's

Fortuna Sittard - NAC 16/17Fortuna Sittard - NAC 16/17Fortuna Sittard - NAC 16/17Fortuna Sittard - NAC 16/17
Fortuna Sittard - NAC 16/17 9 foto's 13 maart 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: