bezig met laden...

Wedstrijden

25 AUGUSTUS 2017 / 20:00
Eredivisie
2
2

NAC Breda

Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - Sparta Rotterdam

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: NAC Breda - Sparta Rotterdam
Speeldatum: 25-08-2017
Aanvangstijd: 20:00u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard verplichting. 
Openingstijd stadion: 18.30u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Internet Verkoop: 08-08-17, 09:00 uur 25-08-17, 17:00 uur
S&I-desk Verkoop: 08-08-17, 13:00 uur 25-08-17, 17:00 uur
Kassa Verkoop: 25-08-17, 18:00 uur 25-08-17, 20:00 uur

 

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC laat winst glippen tegen Sparta

NAC heeft in het thuisduel tegen Sparta met 2-2 gelijkgespeeld. In de eerste helft kwam De Parel van het Zuiden op voorsprong via aanvoerder Pablo Marí. NAC wist vlak na rust de score te verdubbelen, toen Vloet raak kopte uit een corner van Angelino. Sparta beet daarna van zich af en wist via Ache na de 2-1 ook de gelijkmaker te maken.

NAC begon de wedstrijd goed en zette Sparta onder druk. De Parel van het Zuiden was veel in balbezit en creëerde wat kleine mogelijkheden voor het doel van Roy Kortsmit. Voorzetten van Angelino en Paolo Fernandes kwamen gevaarlijk de zestien van de Spartanen binnen en werden met moeite verwerkt. Een afstandsschot vanaf afstand van diezelfde Angelino werd met moeite gekeerd door de Rotterdamse doelman, maar NAC wist niet te profiteren. Aan de andere kant lukte het Sparta in de 21e minuut het eerste schot op doel te lossen. George Dobson zag zijn schot worden gekraakt door Horsfield en de hoekschop daarna ging aan iedereen voorbij.

Manu García kreeg daarna het publiek op de banken; hij zette met een schitterende actie bij de zijlijn Breuer te kijk. Vlak voor rust kreeg NAC toch wat het verdiende. Uit een vrije trap van Angelino kopte Marí in eerste instantie tegen keeper Kortsmit op, maar uit de rebound schoot de aanvoerder hard de 1-0 binnen. Met deze goal tekende de aanvoerder tevens voor de ruststand.

In de tweede helft schoot NAC uit de startblokken. Angelino tekende voor zijn tweede assist van de avond. Uit zijn hoekschop kon Rai Vloet vrij binnenkoppen voor de 2-0. NAC bleef hierna goed door combineren. Sparta kwam er desondanks toch nog een paar keer gevaarlijk uit. Mühren schoot over en Ache kopte naast na een van richting veranderde voorzet. 

Na ruim een uur begonnen de Kasteelheren meer van zich af te bijten. Ze kregen meer balbezit en meldden zich vaker voor de goal van Noppert. Uiteindelijk resulteerde dit in de 2-1 van invaller Ragnar Ache. Hij wist de kopbal van Breuer achter Noppert te krijgen. De Spangenaren vochten daarna voor de gelijkmaker en NAC werd verder teruggedrongen. Ambrose kreeg nog dé kans op de 3-1, maar keeper Kortsmit redde goed. Enkele minuten later was het raak aan de andere kant. De bal kwam voor vanaf links, werd teruggebracht en Ache kon van dichtbij raak schieten. 

NAC ging in de laatste fase nadrukkelijk op zoek naar de winnende treffer en kreeg een goede mogelijkheid via Manu García, maar hij raakte het houtwerk. In de rebound kon Agyepong net niet bij de bal. NAC kon niet meer op voorsprong komen en hield daardoor slechts een punt over aan het eerste Avondje NAC.

Door de interlandperiode komt NAC pas 10 september weer in actie. Dan neemt NAC het op tegen AZ in Alkmaar. Kaarten voor deze zijn vanaf zondag te verkrijgen via nactickets.nl

Karakteristieken

Opstellingen

NAC Breda:
Noppert, Horsfield, Koch, Marí, Angelino, Verschueren, El Allouchi (’75 Mets), Vloet, Fernandes (’69 Agyepong), Ambrose (’86 Korte), García.

Sparta Rotterdam:
Kortsmit, Floranus, Dougall, Dobson, Breuer (’78 Spierings), Vriends, Brogno, Sanusi (’59 Duarte), Volas (’52 Ache), Mühren, Goodwin.

Gele kaarten:

NAC Breda: García, El Allouchi, Agyepong, Mets
Sparta Rotterdam: Dobson, Spierings

Scoreverloop:

1-0 ’42 Marí
2-0 ’52 Vloet
2-1 ’70 Ache 
2-2 ’84 Ache

 
 
Wij komen uit in de: