bezig met laden...

Wedstrijden

29 OKTOBER 2017 / 14:30
Eredivisie
2
2

NAC Breda

FC Utrecht

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo FC Utrecht - NAC Breda

FC Utrecht - NAC Breda

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: FC Utrecht - NAC Breda
Speeldatum: 29-10-2017
Aanvangstijd: 14:30 uur
Locatie: Stadion de Galgenwaard, Utrecht
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 350 kaarten voor de autocombi en de overige kaarten zijn voor de buscombi. Kaarten voor de buscombi worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (via NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: De omwisselbiljetten voor de autocombi worden omgewisseld achter het uitvak. Later volgt op deze site een routebeschrijving.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijden van de bussen vind je op NAC-supver.nl.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+ (autocombi): 14-10-17, 09:00 uur 15-10-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 15-10-17, 09:00 uur 16-10-17, 09:00 uur
(S)CC: 16-10-17, 09:00 uur 24-10-17, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 16-10-17, 13:00 uur 26-10-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Autocombi (Uitkaart +) € 11,50
Buscombi (Uitkaart +) Zie NAC-supver.nl
Autocombi (Club van 1912 + (S)CC) € 13,50


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft zondagmiddag een punt gepakt in het duel tegen FC Utrecht. Na bijna 20 minuten kwam FC Utrecht op voorsprong via Willem Janssen, maar twee minuten later zorgde Mounir El Allouchi voor de gelijkmaker. In de tweede helft bepaalden Giovanni Korte en Nick Venema voor de eindstand op 2-2.

Doordat Mark Birighitti in de warming-up geblesseerd raakte aan de rug, mocht Nigel Bertrams zijn debuut maken voor NAC. Daarnaast waren er meer wijzigingen in de basiself bij de Bredanaars, mede door de blessure van Pablo Mari. Karol Mets zakte een linie naar de verdediging, Arno Verschueren ging van rechtsback naar het middenveld en Fabian Sporkslede maakte zijn opwachten als '2'. 

NAC begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde dan ook binnen drie minuten in een kans voor Thierry Ambrose. Na een goede lange bal van Angelino was het Menno Koch die de bal via het hoofd klaar legde voor de spits. Ambrose kwam helaas een teen tekort om de bal binnen te schieten. Daarna waren het de Domstedelingen die de betere kansen kregen. In een paar minuten tijd wisten Zakaria Labyad en Yassin Ayoub het net op een haar na niet te vinden. Het was uiteindelijk aanvoerder Willem Janssen die de score opende namens Utrecht, hij schoot vanuit de zestien de 1-0 binnen. 

De Bredanaars hielden het hoofd koel en knokten zichzelf vervolgens knap terug in de wedstrijd. De echte grote kansen lieten op zich wachten, maar uiteindelijk vonden de geel-zwarten toch een gaatje in de verdediging van de thuisploeg. Na een goede pass van Ambrose schoof Mounir El Allouchi in de 22e minuut de bal achter keeper David Jensen. Beide ploegen gingen vervolgens opzoek naar doelpunten, maar die bleven uit. Daardoor stond het na 45 minuten 1-1. 

Na rust kwam de Parel van het Zuiden snel op voorsprong. Ambrose gaf de bal voor op Giovanni Korte, die hem vervolgens op curieuze wijze over de doellijn wist te tikken. Achterover leunen was er echter niet bij, de ploeg van trainer Erik ten Hag nam het stokje meteen over en kreeg een aantal goede kansen op rij. De wedstrijd kabbelde voort met kleine kansen over en weer. Aan de zijde van NAC schoot aanvoerder Manu García van buiten de zestien rakelings over de kruising. Aan de andere kant viel de bal op de lat van het doel van Nigel Bertrams. 

De Domstedelingen gingen ijverig op zoek naar de aansluitingstreffer en in de 78e minuut was het Nick Venema die uit een counter de 2-2 binnen schoot. Met nog een kwartier spelen zochten beide elftallen naar de voorsprong. Het spel ging op en neer en grootste kansen kwamen er in de absolute slofase voor de ploeg van Stijn Vreven. Paolo Fernandes schoot over en in de laatste minuut schoot nota bene Utrecht-verdediger Mark van der Maarel de bal op de paal van zijn eigen doel. Een doelpunt in de absolute slotfase bleef dus uit, waardoor NAC met een punt vertrekt uit de Domstad.

Zaterdag 4 november wacht NAC alweer de volgende uitwedstrijd. De Parel van het Zuiden reist dan af naar Venlo voor het treffen met VVV. Interesse in dit uitduel? Ga naar www.NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk voor uw kaarten!

Statistieken

Opstellingen
FC Utrecht: Jensen, Klaiber , Leeuwin, Janssen, Emanuelson, Van de Streek ('81 Willock), Ayoub, Strieder ('72 Van der Maarel), Kerk, Dessers ('72 Venema), Labyad

NAC Breda: Bertrams, Sporkslede, Koch, Mets, Angeliño, Verschueren, El Allouchi ('81 Fernandes), García, Korte, Ambrose ('83 Enevoldsen), Vloet

Gele kaarten
FC Utrecht: Janssen, Labyad, Kerk
NAC Breda: Vloet, Korte, Verschueren

Scoreverloop
1-0 '19 Janssen
1-1 '21 El Allouchi 
1-2 '47 Korte
2-2 '78 Venema

 
Wij komen uit in de: