bezig met laden...

Wedstrijden

04 NOVEMBER 2017 / 20:45
Eredivisie
0
0

NAC Breda

VVV-Venlo

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo VVV-Venlo - NAC Breda

VVV-Venlo - NAC Breda

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: VVV-Venlo - NAC Breda
Speeldatum: 04-11-2017
Aanvangstijd: 20:45 uur
Locatie: Stadion de Koel, Venlo
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 260 kaarten voor de autocombi en de overige kaarten zijn voor de buscombi. Kaarten voor de buscombi worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (via NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: De omwisselbiljetten voor de autocombi worden omgewisseld bij de parkeerplaats van het Nobis Hotel langs de A67, net onder Asten, tussen 19:15 en 19:45 uur.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijden van de bussen vind je op NAC-supver.nl.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+ (autocombi): 21-10-17, 09:00 uur 22-10-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 22-10-17, 09:00 uur 23-10-17, 09:00 uur
(S)CC: 23-10-17, 09:00 uur 31-10-17, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 23-10-17, 13:00 uur 02-11-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Autocombi (Uitkaart +) € 13,50
Buscombi (Uitkaart +) Zie NAC-supver.nl
Autocombi (Club van 1912 + (S)CC) € 15,50


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

Doelpuntloze remise in Venlo

NAC heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan het duel tegen VVV-Venlo. In Venlo bleef de stand onveranderd, 0-0. Voor rust wist een taai VVV goed weerstand te bieden tegen de ploeg van Stijn Vreven, terwijl de Parel van het Zuiden in de tweede helft beter in het spel kwam. Tot doelpunten leidde het echter niet in De Koel, waardoor na 90 minuten de brilstand nog steeds op het scorebord stond. 

De eerste tien minuten was het duidelijk zoeken in De Koel voor beide ploegen. Het was Lennart Thy die de eerste kans kreeg namens VVV, maar Mark Birighitti kon zijn schot naast kijken. De Bredanaars kwamen niet veel later met een antwoord. Mounir El Allouchi kon van buiten de zestien op het doel van Lars Unnerstall vuren, maar ook hier bleef een doelpunt helaas uit. De wedstrijd mondde vervolgens uit in een schaakspel. Beide ploegen gingen geduldig op zoek naar de openingstreffer. Toch wisten de Limburgers noch de Bredanaars elkaars doelman echt aan het werk te zetten.

Na de thee kwam het initiatief vooral van de zijde van NAC. De grootste kans was voor Rai Vloet in de 51e minuut. Na een een goede voorzet van Giovanni Korte wist hij uit te halen, maar doelman Unnerstall kon op de doellijn redding brengen. De Bredanaars hadden het betere van het spel en kregen de wedstrijd vervolgens aardig onder controle. Het was wederom Vloet met een dot van een kans na een sublieme solo van Angelino vanaf eigen helft. Vanaf tien meter schoot hij de bal over het doel van de Limburgers. VVV kwam ook zo nu en dan op de helft van NAC, maar veel verder dan een aantal afstandschoten kwamen zij niet.

Met nog een kwartier spelen bleef het wachten op een doelpunt. Zowel NAC als VVV kregen hier goede kansen voor. Aan Bredase kant was Paolo Fernandes met een paar goede acties gevaarlijk, terwijl in de slotminuten VVV nog aandrong met enkele vrije trappen en corners. Een opvallend moment was er nog in de zestien van VVV, toen Rai Vloet duidelijk werd geduwd na zijn balaanname, maar Kamphuis zag er geen penalty in. Beide doelmannen hielden echter uiteindelijk hun doel schoon, waardoor NAC met een punt vertrekt uit Venlo. 

Statistieken

Opstellingen

VVV-Venlo: Unnerstall, Rutten ('82 Janse), Promes, Röseler, Janssen, Seuntjens, Nwakali ('59 Van Bruggen), Leemans, Van Crooy, Thy, Hunte ('46 Tissoudali)

NAC Breda: Birighitti, Sporkslede, Meijers, Mets, Angelino, Verschueren, El Allouchi, García, Korte ('77 Fernandes), Enevoldsen ('86 Sprangers), Vloet

Gele kaarten
VVV-Venlo: -
NAC Breda: Korte, Vloet

Scoreverloop
-

 
Wij komen uit in de: