bezig met laden...

Wedstrijden

08 DECEMBER 2017 / 20:00
Eredivisie
1
1

NAC Breda

Willem II

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Willem II - NAC Breda

Willem II - NAC Breda

Let op: deze wedstrijd is uitverkocht! Er zijn dus geen kaarten meer verkrijgbaar via de verschillende kanalen. 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Willem II - NAC Breda
Speeldatum: 08-12-2017
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Koning Willem II Stadion, Tilburg
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Buscombi. NAC verkoopt 254 kaarten voor de buscombi en de overige kaarten worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (250, via NAC-supver.nl), de Breda Loco's (48) en Stichting Vak G (48).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De bussen vertrekken vanaf 18:00 vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion. Zorg dus dat je uiterlijk 17:45 uur aanwezig bent zodat je de bus niet mist!

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+ (buscombi): 20-11-17, 09:00 uur 21-11-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 21-11-17, 09:00 uur 22-11-17, 09:00 uur
(S)CC: 22-11-17, 09:00 uur 05-12-17, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 22-11-17, 13:00 uur 07-12-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Buscombi (Uitkaart +) € 26
Buscombi (Club van 1912 + (S)CC) € 28


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft de derby tegen Willem II met 1-1 gelijkgespeeld. Na een goede eerste helft van NAC bracht Bartholomew Ogbeche de thuisploeg tegen de verhoudingen in op voorsprong, waarna Thierry Ambrose vijf minuten na rust voor de gelijkmaker zorgde. Dat bleek tevens de eindstand.

De Parel van het Zuiden begon goed aan de wedstrijd. De eerste grote kans van de wedstrijd was dan ook voor de Bredanaars, na een goede voorzet van Angeliño had Giovanni Korte iets te veel tijd nodig om de bal onder controle te krijgen. Het eerste half uur was vermakelijk om naar te kijken, de ploeg van Stijn Vreven zorgde met vlagen voor paniek bij de Tilburgers. Op wat speldenprikjes na kon de ploeg van trainer Erwin van de Looi het ijs niet breken. De eerste grote kans voor de thuisploeg kwam na 25 minuten. Uit een corner kopte Ogbeche de bal over het doel van Nigel Bertrams. In de 31e minuut kreeg NAC wederom een grote kans, maar na een scherpe voorzet van Sporkslede, schoot Vloet de bal rakelings naast. Willem II kwam vervolgens beter in de wedstrijd, maar de geel-zwarten stonden verdedigend goed en gaven weinig ruimte weg, tot kort voor rust. In de 43e minuut kon Ogbeche de bal in de kluts net achter doelman Bertrams tikken, waardoor NAC met 1-0 achterstand de rust in ging.

In de tweede helft duurde het echter niet lang voordat het uitvak kon juichen. Na een fout in de Tilburgse verdediging lukte het Thierry Ambrose zijn vijfde competitietreffer van dit seizoen te maken: 1-1. Hierna werd het een open wedstrijd waarbij beide elftallen op zoek gingen naar de voorsprong. De Parel van het Zuiden voelde dat er meer in zat en zette de thuisploeg flink onder druk. Met goed combinerend voetbal bracht het Willem II meerdere malen in de problemen. Het ontbrak echter aan de laatste beslissende pass. Na 70 minuten zochten de Tilburgers de weg ineens naar Bertrams. De NAC-goalie redde goed op een schot uit de tweede lijn en plukte niet veel later een kopbal uit de lucht. Het duel naderde de laatste tien minuten en ondanks dat het spel op en neer golfde was NAC dat de bovenliggende partij was. Het resulteerde echter niet in kansen die doelman Mattijs Branderhorst tot een redding dwong. Hierdoor eindigt de derby tussen NAC en Willem II in een 1-1 gelijkspel, waar NAC misschien wel meer verdiende.

De volgende wedstrijd van NAC staat alweer aanstaande dinsdag 12 december gepland. In het Rat Verlegh Stadion komt dan FC Twente op bezoek. Dit duel begint om 18:30 en de kaartverkoop loopt nog. Aanwezig zijn bij deze belangrijke thuiswedstrijd? Ga naar www.NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk voor uw kaartje!


Statistieken

Opstellingen

Willem II: Branderhorst, Lewis, Van der Linden, Heerkens, Tsimikas, Haye, Chirivella, Rienstra, Azzaoui ('69 El Hankouri), Ogbeche, Sol

NAC Breda: Bertrams, Sporkslede, Meijers, Marí, Angeliño, Nijholt, García, Vloet, Korte ('87 Fernandes), Ambrose, El Allouchi


Gele kaarten
Willem II: -
NAC Breda: Nijholt, Ambrose


Scoreverloop
'43 1-0 Bartholomew Ogbeche
'50 1-1 Thierry Ambrose

Foto's

Willem II - NAC (17/18)Willem II - NAC (17/18)Willem II - NAC (17/18)Willem II - NAC (17/18)
Willem II - NAC (17/18) 17 foto's 08 december 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: