bezig met laden...

Wedstrijden

10 JULI 2018 / 19:30
Vriendschappelijk
1
7

NAC Breda

Victoria '03

Voorbeschouwing

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: vv Victoria - NAC Breda
Speeldatum: 10-07-2018
Aanvangstijd: 19:30 uur
Locatie: Sportpark Albano (Oudenbosch)
Competitie: Vriendschappelijk

Wedstrijdverslag

Na de 1-5 overwinning op Madese Boys heeft NAC ook het tweede oefenduel van de voorbereiding met ruimte cijfers gewonnen. Tegen Victoria '03 werd het 1-7 dankzij treffers van Karol Mets, Sydney van Hooijdonk, Gervane Kastaneer, Skender Loshi, Mounir El Allouchi, Marwin Reuvers en Gianluca Nijholt.

Hoewel later op de avond de halve finale van het WK op het programma stond, was het goed druk op Sportpark Albano in Oudenbosch. De bezoekers zagen een jeugdig NAC aan de aftrap staan, waar ook Gervane Kastaneer zijn eerste minuten maakte als speler van NAC. Hij wist voor rust ook al direct zijn eerste treffer te maken, met het hoofd, na een goede voorzet van Mike van Beijnen. Ook Karol Mets en Sydney van Hooijdonk scoorden in de eerste helft namens NAC, dat tevens een prachtige tegentreffer van Faris Ouaddaf moest toestaan met een 1-3 ruststand tot gevolg.

Na rust stonden er flink wat nieuwe namen bij NAC aan de aftrap. Het duurde even voordat NAC na rust de ban had gebroken, maar uiteindelijk wist de Parel van het Zuiden nog vier treffers bij te schrijven. Loshi, El Allouchi, Reuvers en Nijholt (vanaf de stip) bepaalden de eindstand op 1-7.
 
Wij komen uit in de: