bezig met laden...

Wedstrijden

25 JANUARI 2019 / 20:00
Eredivisie
1
1

NAC Breda

ADO Den Haag

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - ADO Den Haag

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - ADO Den Haag
Speeldatum: 25-01-2019
Aanvangstijd: 20:00u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er een ClubCard verplichting. Seizoenkaarthouders kunnen acht extra kaarten bestellen, ClubCard-houders kunnen vijf kaarten bestellen. 
Openingstijd stadion: 18:30u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 15-01-19, 09:00 uur 16-01-19, 09:00 uur
Internet Verkoop: 16-01-19, 09:00 uur 25-01-19, 18:00 uur
S&I-desk Verkoop: 15-01-19, 13:00 uur 25-01-19, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 25-01-19, 18:00 uur 25-01-19, 20:00 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD

Let op: NAC heeft een nieuwe Ticketshop! Heb je jouw account op NACtickets.nl nog niet geactiveerd? Doe dit dan voordat je kaarten gaat bestellen!

 

Wedstrijdverslag

NAC heeft vrijdagavond een punt overgehouden een het thuisduel tegen ADO Den Haag. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag richtte zich na een zwakke eerste helft op, maar bleef toch steken op een 1-1 tegen de Hagenezen. 

In de basiself van NAC waren een aantal veranderingen ten opzichte van de vorige wedstrijd. Op het middenveld verving Gianluca Nijholt de geschorste Mounir El Allouchi. In de voorhoede stond Giovanni Korte op de plek van de geblesseerde Mitchell te Vrede in de punt van de aanval. De linksbuitenpositie werd ingevuld door Ramon Pascal Lundqvist die daarmee zijn basisdebuut maakte. 

Beide ploegen begonnen slordig aan de wedstrijd waardoor de eerste twintig minuten vrij geruisloos verstreken. Zowel NAC als ADO waren onzorgvuldig op het natte veld en creëerden in aanvallend opzicht weinig tot niets. In de 20e minuut kwamen de bezoekers echter uit het niets op voorsprong. Via een mooie steekpass van El Khayati, de uitblinker bij de Hagenezen, kon ADO counteren en was het Lorenzen die de 0–1 binnenschoot. 

NAC had duidelijk moeite om grip te krijgen op de wedstrijd en was niet bij machten om met een antwoord te komen. Op een schot van Karami na, werd de thuisploeg voor rust niet gevaarlijk in de zestien van de tegenpartij. ADO creëerde daarnaast ook te weinig om de voorsprong uit te bouwen. Vlak voor rust kregen de bezoekers nog een mogelijkheid voor de 0-2, maar Bakker kopte in vrijstaande positie ruim naast.

Na rust kwam NAC sterker uit de kleedkamer. Het koos overtuigender voor de aanval en het geloof in eigen kunnen keerde langzaam terug. Mitchell van der Gaag stapte af van het systeem met vijf verdedigers en liet zijn ploeg in een 4-3-3 formatie spelen. Gervane Kastaneer kwam daarmee in de ploeg voor Daan Klomp. Vijf minuten na het startsignaal van de tweede helft kwamen de geel-zwarten dan ook op gelijke hoogte. Na een goede individuele actie schoot invaller Kastaneer in de korte hoek de 1-1 binnen. 

De tweede akte was duidelijk beter van NAC-zijde dan de eerste. De Bredanaars waren de bovenliggende partij en namen initiatief via onder andere Lundqvist die zowel aangever als eindstation was bij verschillende aanvallen richting het doel van ADO. In de 66e minuut kwam nieuwe aanwinst Sullay Kaikai in de ploeg. De debutant was bij zijn eerste balcontact vrijwel direct trefzeker, maar zijn afstandsschot suisde rakelings langs het doel. 

Bijna leek het een Bredaas kwartiertje te worden in het Rat Verlegh Stadion. De ploeg van Mitchell van der Gaag kwam nog met een overtuigend slotoffensief, waarbij het wachten was op de 2-1, maar de bal wilde er niet in. Onder andere Rosheuvel en Verschueren werden nog goed vrijgespeeld, maar beiden kregen de bal niet achter Groothuizen. Daardoor eindigde de wedstrijd in 1-1. 

Karakteristieken:
Opstelling NAC: Van Leer, Karami, Klomp (46’ Kastaneer), Koch, Mets, Van Anholt, Verschueren, Lundqvist (79’ Muhren, Nijholt, Rosheuvel, Korte (66’ Kaikai)

Opstelling ADO: Groothuizen, Troupée, Beugelsdijk, Kanon, Meijers, Bakker, Immers, El Khayati (88’ Malone) Lorenzen (72’ Goppel), Falkenburg (65’ Zhang Yuning), Becker

Scoreverloop:
21’ 0-1 (Lorenzen)
50’ 1-1 (Kastaneer)

Gele kaarten:
-

Rode kaarten:
-

Aantal toeschouwers:
18.547
 
Wij komen uit in de: