bezig met laden...

Wedstrijden

02 MAART 2019 / 20:45
Eredivisie
4
1

NAC Breda

Vitesse

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Vitesse - NAC Breda

Vitesse - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Vitesse - NAC Breda
Speeldatum: 02-03-2019
Aanvangstijd: 20:45 uur
Locatie: Stadion GelreDome, Arnhem
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 240 kaarten voor de autocombi, de kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de autocombi kunnen vanaf 19:15 uur worden omgewisseld op P GelreDome bij het stadion. Een routebeschrijving en parkeerkaart voor P GelreDome kun je hier downloaden.

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Voor meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging kun je kijken op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 12-02-19, 09:00 uur 13-02-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 13-02-19, 09:00 uur 14-02-19, 09:00 uur
(S)CC: 14-02-19, 09:00 uur 28-02-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 12-02-19, 09:00 uur 01-02-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 10,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 12,50
Uitkaart+ (bus) € 28
Club van 1912 + (S)CC (bus) € 30
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €9
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN ARNHEM EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft zaterdag het uitduel tegen Vitessen met 4-1 verloren. Lange tijd leek er een goed resultaat in het vat te zitten voor de Parel van het Zuiden, maar na rust kwam Vitesse, mede dankzij een discutabele buitenspeltreffer, toch langszij en liep het in de slotfase uit. 

Bij NAC ontbrak Menno Koch. De aanvoerder moest de wedstrijd noodgedwongen vanaf de tribune aanschouwen, vorige week tegen FC Groningen pakte de laatste man zijn vijfde gele kaart. Mitchell Te Vrede nam de rol als aanvoerder op zich. Daarnaast keerde Arno Verschueren na blessureleed terug in de basis. Hij vormde samen met Mounir el Allouchi het duo op het middenveld. 

In de openingsfase kwamen de bezoekers direct goed weg. Een corner van de bezoekers suisde maar net voor het doel van Benjamin van Leer langs. Luttele minuten later reageerde de doelman met een goede reflex op een kopbal van Mohammed Dauda. 

NAC kroop in de beginfase dus een aantal keer door het oog van de naald, maar hield zich staande en maakte er vervolgens een gelijkwaardige wedstrijd van. Via Giovanni Korte kreeg het in de 27e minuut de eerste grote mogelijkheid om op voorsprong te komen. De rechtsbuiten stuitte helaas op Vitesse-doelman Eduardo. Twee minuten later was het wel raak: Lundqvist stuurde Korte weg en de buitenspeler zette NAC op een 0-1 voorsprong. Tot aan de rust moest de ploeg van Mitchell van der Gaag alle zeilen bij zetten in het GelreDome, maar het wist tot aan de thee de voorsprong te verdedigen. 

Na rust kwam Vitesse sterk uit de kleedkamer en was het alle hens aan dek voor NAC. Invaller Buitink schoot de Arnhemmers uiteindelijk van dichtbij op gelijke hoogte. Kort na de 1-1 hadden de Bredanaars dé kansen om wederom op voorsprong te komen. In eerste instantie raakte Daan Klomp de onderkant van de lat, in tweede instantie kon Te Vrede wegdraaien in het zestienmetergebied, maar zijn schot belandde in de handen van Eduardo. 

NAC stond onder druk en zag in de 76ste minuut Van der Werff de 2-1 maken. De verdediger stond echter in buitenspelpositie en de VAR keek lang naar de situatie, maar keurde de treffer uiteindelijk niet af. Dat bleek het kantelpunt in de wedstrijd. In de slotfase liep Vitesse nog uit naar 3-1 door treffers van Büttner en Bero. NAC eindigde de wedstrijd bovendien met tien man, nadat Klomp zijn tweede gele kaart pakte.

Karakteristieken

Opstellingen
Vitesse: Eduardo, Büttner (’90+2 Gong), Karavaev, Clark-Salter (’46 Van der Werff), Doekhi, Clark, Serero, Bero, Ødegaard, Linssen, Dauda (’33 Buitink) 

NAC: Van Leer, Van Anholt, Klomp, Palmer-Brown, Dervite (’81 Mühren), Leigh, Verschueren, El Allouchi (’81 Paolo Fernandes) , Korte (’70 Rosheuvel), Te Vrede, Lundqvist 

Gele kaarten
Vitesse: Clark
NAC: Klomp (2), Verschueren
 
Rode kaarten
Vitesse: -

NAC: Klomp

Scoreverloop: 
’29 0-1 Korte
’54 1-1 Buitink
’77 2-1 van der Werff
’86 3-1 Büttner
’90+1 4-1 Bero
 
Wij komen uit in de: