bezig met laden...

Wedstrijden

03 APRIL 2019 / 19:45
Eredivisie
1
2

NAC Breda

Excelsior

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Excelsior - NAC Breda

Excelsior - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Excelsior - NAC Breda
Speeldatum: 03-04-2019
Aanvangstijd: 19:45 uur
Locatie: Van Dongen & De Roo Stadion, Rotterdam
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Vrij vervoer. NAC verkoopt 280 kaarten voor de supporters die met de auto of openbaar vervoer naar Rotterdam af willen reizen, de kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Supporters met een kaart voor vrij vervoer kunnen hun kaart omwisselen bij het uitvak van Van Dongen & De Roo Stadion. Hier vind je een routebeschrijving naar het stadion.

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Voor meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging kun je kijken op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: de parkeergarage P3 heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter. Grotere personenbusjes kunnen hier dus niet in. 

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 13-03-19, 09:00 uur 14-03-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 14-03-19, 09:00 uur 15-03-19, 09:00 uur
(S)CC: 15-03-19, 09:00 uur 01-04-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 13-03-19, 09:00 uur 02-04-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 16,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 18,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €15
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN ROTTERDAM EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft woensdagavond in extremis een hele belangrijke overwinning geboekt. In Rotterdam werd Excelsior met 1-2 verslagen dankzij een rake kopbal van Menno Koch in blessuretijd.

Een wijziging ten opzichte van de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen VVV (1-1). Op het middenveld verving Gianluca Nijholt de geschorste Mounir El Allouchi, die zondag twee keer geel kreeg en daardoor een wedstrijd aan de kant moest blijven.

De eerste vijf minuten in Kralingen waren even spannend voor de bezoekers. Excelsior maakte het de ploeg van Ruud Brood lastig middels een vrije trappen twee corners, waarbij Mitchell te Vrede de bal zelfs een keer van de lijn moest halen. Vervolgens nam NAC het heft volledig in handen en creëerde het dotten van kansen. Met name Giovanni Korte en Gervane Kastaneer waren dicht bij de openingstreffer, maar zij zagen een alerte Damen keer op keer redden. Excelsior was daarentegen wel ontzettend effectief en benutte na een half uur spelen een van de eerste opgelegde mogelijkheden. Mounir El Hamdaoui tikte na een voorzet de 1-0 binnen. In het resterende kwartier tot aan het rust bleef NAC de bovenliggende partij en kreeg het opnieuw twee grote mogelijkheden via Kastaneer en Korte. Laatstgenoemde raakte zelfs de buitenkant van de paal. Tot een doelpunt kwam het wederom niet en zo was het bij rust 1-0.

Na rust was het wedstrijdbeeld hetzelfde als in de eerste helft. NAC zocht de aanval en creëerde de mogelijkheden, Excelsior hield vooral tegen en loerde op de counter. Voor de Bredanaars hing een doelpunt in de lucht, de bal moest alleen even goed vallen. Dat gebeurde in de 68e minuut. Korte beloonde zijn harde werken met een doelpunt. Zijn voorzet ging aan iedereen voorbij en belandde in de lange hoek: 1-1.

Met nog twintig minuten op de klok was het, voor beide ploegen, alles of niets. Zowel Excelsior als NAC zochten naar een opening in de defensie en kozen beurtelings voor de aanval. In de 90e minuut was Ilic dichtbij de 1-2, de middenvelder die eindelijk weer speelminuten mocht maken in het eerste elftal na lang blessureleed kwam alleen voor de keeper, maar zag de bal wederom belandden in de handen van Damen. Net toen men zich had neergelegd bij een eventueel was daar Menno Koch. De aanvoerder kreeg vanuit een corner de bal goed op het hoofd en kopte de 1-2 tegen de touwen. Zo sleepte NAC na een goede wedstrijd verdiend de drie punten binnen.


Karakteristieken

Opstellingen
Excelsior: Damen, Burnet, Mattheij, Horemans, Oude Kotte, Bruins (90+1’ Fortes), Koolwijk, Messaoud (85’ Mahmudov), Edwards, Schouten, El Hamdaoui (74’ Eckert)

NAC: Van Leer, Van Anholt (46’ Karami), Koch, Palmer-Brown, Leigh, Nijholt (56’ Ilic), Kali, Lundqvist, Kastaneer (62’ Rosheuvel), Korte, Te Vrede

Gele kaarten
Excelsior:
NAC:

Rode kaarten
Excelsior:
NAC:

Scoreverloop:
30’ 1-0 El Hamdaoui
67’ 1-1 Korte
90+3’ 1-2 Koch
 
Wij komen uit in de: