Informatie kaartverkoop oefenduels

	

De voorbereiding is inmiddels in volle gang. De ploeg van Robert Molenaar heeft de eerste trainingen achter de rug en staat zaterdag voor de eerste oefenwedstrijd. De komende periode trekt NAC de regio om oefenduels af te werken. 

Oefenduels tegen Madese Boys en Zundertse Selectie

Zaterdag 2 juli begint NAC de oefenreeks tegen Madese Boys. De kaartverkoop voor dit duel is reeds begonnen en verloopt via Madese Boys. Kijk voor meer informatie op www.madeseboys.nl 

Woensdag 6 juli speelt NAC tegen de Zundertse selectie op het terrein van v.v. Zundert. Deze kaartverkoop is nog niet begonnen. Houd onze socials in de gaten om te weten wanneer de kaartverkoop start. 

Zaterdag 9 juli neemt NAC het op tegen promovendus Excelsior Rotterdam. Op het terrein van v.v. Zundert zal om 19:00 uur worden afgetrapt. Vrijdag 15 juli staat NAC tegenover een andere promovendus. Dan reist FC Volendam af naar Breda. Dit duel wordt gespeeld bij v.v. JEKA en begint om 19:00 uur. 

Op zaterdag 23 juli speelt NAC op het terrein van Rood-Wit in St. Willebrord tegen FC Eindhoven. Deze wedstrijd begint om 17:00 uur. 

De kaartverkoop voor de wedstrijden tegen Excelsior, FC Volendam en FC Eindhoven begint op woensdag 29 juni vanaf 12:00 uur en verloopt via nactickets.nl  

Prijzen
Kids tot 5 jaar gratis (geen kaart nodig)
Kinderkaart €5,-
65+ €7,50
Volwassen kaart €10,-. 

De kaartverkoop voor de duels tegen andere BVO's verloopt via nactickets.nl

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!