Sluiten

Maurice Steijn

Maurice Steijn was uiterst tevreden over de prestatie die zijn spelers maandagavond op de mat hebben gelegd. "De wilskracht en mentaliteit die we vandaag hebben laten zien. Wat ze vanavond hebben laten zien, hoort bij NAC. De spelers hebben het uitstekend gedaan vandaag. We hebben een duidelijk signaal afgegeven. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd en gaan het de bovenste ploegen lastig proberen te maken."

Mario Bilate

Mario Bilate speelde een sterke wedstrijd. ij sprak ook vol enthousiasme over zijn prestaties en die van het team. “De mensen thuis hebben eindelijk kunnen genieten denk ik. Dit was een wedstrijd met het resultaat dat wij nodig hadden. Als je met overtuigende cijfers wint van een ploeg die boven ons staat, dan geeft dat een goed gevoel. Ik heb vandaag mijn niveau gehaald en de ploeg maakt het me makkelijker door goed voetbal te spelen. Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen met de overwinning door twee goals te scoren.”

Michaël Maria

Ondanks de nul te hebben gehouden was Michaël Maria toch kritisch op zijn spel. “Het voelt goed om weer een wedstrijd in de benen te hebben. Ik kan en moet beter. Het was wel wennen na een lange tijd zonder een wedstrijd te hebben gespeeld, maar dat mag voor mij geen excuus zijn. Ik ben niet helemaal tevreden over mijn eigen prestatie, maar wel over de teamprestatie. De supporters mogen nog veel meer van mij verwachten. Ik heb goed contact met de trainer en ben blij dat ik voor deze club heb getekend.”

Mounir El Allouchi

Met een assist en een prachtige goal was Mounir El Allouchi van grote waarde voor NAC op maandagavond. “We speelden een stabiele wedstrijd tegen een hele goede ploeg. De teamspirit maakt mij heel trots. Iedereen is ermee bezig en dat merk je ook in de kleedkamer. Het is een goed begin na een moeilijke periode en hopelijk is dit een stap vooruit. Mario scoorde een goede goal en die van mij zat er ook aardig in.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3