Sluiten

Maurice Steijn

Trainer Maurice Steijn zag zijn ploeg winnen en met controle spelen. “In de eerste tien minuten na rust en in de slotfase speelden we rommelig, om die reden hebben we ook drie wissels toegepast. De spelers geven zelf aan dat we zelf scherp moeten blijven en daar was ik blij mee. We hebben een lekkere wedstrijd gespeeld en ook over de eerste helft ben ik tevreden. Er lag alleen nog iets te weinig diepte in het spel. Daar lagen nog veel mogelijkheden. We hadden wel veel de controle over de wedstrijd.“

Mounir El Allouchi

El Allouchi bezorgde NAC twee doelpunten. De kans op directe promotie is nog steeds aanwezig en hij zal samen met zijn medespelers tot het einde blijven strijden. “Zolang de kans op directe promotie er is, gaan we er vol voor. Natuurlijk is het een hele kleine kans, maar we gaan altijd voor de winst. Het zal nog een lastige uitwedstrijd worden tegen SC Cambuur. Vandaag speelden we degelijk, maar bij de laatste pass moeten we scherper zijn. Als we dat doen kunnen we ook meer veldgoals maken.”

Dion Malone

Aanvoerder Dion Malone zag NAC terecht winnen. “Het is een terechte overwinning hier in eigen huis. Het spel wat we vandaag lieten zien zag er ook redelijk uit. We hebben de laatste twee wedstrijden ook iets anders aangepakt door een andere speelwijze te hanteren. Hierdoor speelden we nu meer in onze kracht. Het winnen van wedstrijden geeft vertrouwen en we komen nu ook meer op het goede niveau. Dit vertrouwen nemen we mee richting de play-offs.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3