Maurice Steijn

Trainer Maurice Steijn zag vandaag een beter NAC dan in de wedstrijd tegen FC Eindhoven. ‘’Ik denk dat het gezien de kansenverhouding een terechte overwinning is. We hielden in rust vertrouwen alleen de bal moest nog goed vallen. Vandaag was het al een stuk beter dan vrijdag. Ik vind dat we beter voetballen dan voorheen en dat sterkt mij, maar één zwaluw maakt nog geen zomer.’’

Mario Bilate

Mario Bilate kroonde zich tot matchwinner door de 2-1 tegen de touwen te schieten. ‘’Al met al is het een geslaagde avond. In de eerste helft kregen wij de kansen maar kwamen we toch op achterstand. Uiteindelijk trokken we de wedstrijd toch over de streep.’’ De opgeluchte Bilate kijkt de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet ‘’Het is lekker om drie punten in de tas te hebben. We moeten geloof houden, iedere wedstrijd is een finale. Deze lijn moeten we doortrekken.’’

Dion Malone

Malone maakte na afwezigheid van een aantal weken vanwege een blessure, vandaag zijn rentree. ‘’We hebben al veel punten laten liggen, maar moeten nu vooral naar onszelf kijken. We spelen niet heel goed en we spelen ze ook zeker niet weg, maar we winnen wel en dat is ook terecht in mijn ogen.’’ Malone zag een NAC die de wedstrijden nu wel over de streep trok waar dat voorheen niet altijd zo was. ‘’Het vele puntenverlies zit het me dwars. Nu gaat het stukken beter en trekken we dit soort wedstrijden wel over de streep.’’