Sluiten

De basis-elf bij NAC bestond uit de volgende namen: Chiel Kramer op de goal. In de verdediging van rechts naar links; Darwin Heuvelman, Moïse Adilehou, Gylermo Siereveld en Milan Vanacker. Het middenveld bestond uit Yassine Azzagari, Lewis Fiorini en Sabir Agougil. Voorin waren Pjotr Kestens, Boris van Schuppen en Carlito Fermina te vinden.

In de eerste helft had de ploeg uit Venlo lichtelijk de overhand. Toch was het NAC dat na een half uur spelen op voorsprong kwam. Lewis Fiorini speelde zichzelf vrij aan de linkerkant van het zestienmeter gebied. Hij twijfelde niet en haalde uit. Via het been van een verdediger vloog de bal in het net. 1-0.

VVV kwam er vaak uit via beide flanken, zonder dat dit tot echt gevaar leidde. Toen een voorzet na een uur spelen wel aankwam, was het Jafar Arias die de gelijkmaker op het scorebord schoot. 1-1.

Het spel was de tweede helft meer in evenwicht. Anouar Kali was binnen de lijnen gekomen en liet zich meteen gelden door veel ballen op te eisen op het middenveld. Een kwartier na de gelijkmaker kwam NAC dan ook weer op voorsprong. Pjotr Kestens schoot na een goede actie de bal via de binnenkant van de paal in het Venlose doel. 2-1.

In de slotfase komt VVV nog op gelijke hoogte. Na een te korte terugspeelbal kon Aaron Bastiaans de bal onderscheppen en achter Chiel Kramer werken. 2-2.

Uiteindelijk een nuttige wedstrijd, waarin de reserves hun minuten op konden doen. Lichtpuntje is de rentree van Anouar Kali, die weer een stap heeft kunnen maken in zijn herstel.