Sluiten

Mario Bilate

De spits trok tegen Sparta een sprint en liep daarna wat mank verder. Hij kon het nog even volhouden, maar moest zich kort daarna toch laten wisselen. Mario zal morgenochtend een MRI-scan ondergaan. Op basis daarvan zal een hersteltraject worden ingegaan en kan worden gesteld hoe lang hij uit de roulatie is.

Moreno Rutten

Ook Moreno Rutten kon de wedstrijd nog volmaken afgelopen week. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er gelukkig niets ernstigs is en dat hij deze week weer kan aansluiten bij de groepstraining. Het duel tegen Almere City van aanstaande dinsdag zal hij wel aan zich voorbij laten gaan.

Vieri Kotzebue

De jonge aanvaller moest zich in de wedstrijd tegen v.v. Hoeven noodgedwongen laten wisselen door een spierblessure. De afgelopen weken heeft hij een hersteltraject gehad op het Midglas Trainingscentrum te Zundert en zit weer in de opbouw. In de opbouw zal goed moeten worden gekeken of er nog enige reactie komt. Deze week zal het voor Vieri nog te vroeg zijn om aan te sluiten, maar de kans bestaat dat hij er volgende week weer bij is.

Roy Kortsmit

De doelman van NAC kampt al enige tijd met een vervelende armblessure. Er zijn al diverse onderzoeken gedaan en aankomende week volgen er nog meer. Op basis daarvan kan een traject worden gestart om te herstellen. Het is momenteel nog niet geheel duidelijk wanneer Roy weer inzetbaar zal zijn.

Michaël Maria

De linksback van NAC is deze week weer teruggekeerd bij de selectie van NAC. Michaël zou met Curaçao deelnemen aan de Gold Cup. Een dag voor de wedstrijd werden zij uit het toernooi gezet, omdat zij te kampen hadden met een corona uitbraak. Michaël is inmiddels uit quarantaine, uitvoerig getest en mag zich weer bij de groep voegen.

Dion Malone

Dion Malone was wel actief op de Gold Cup. De eerste twee wedstrijden verloor Suriname helaas, maar in het laatste duel wonnen zij de eerste wedstrijd op de Gold Cup ooit. De ploeg van bondscoach Dean Gorré was met 2-1 te sterk voor Guadeloupe. Dion miste geen minuut op het toernooi. Hij zal deze week terugkeren in de selectie van NAC. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3