Voorbereiding seizoen 2020/2021

	

Na een lange tijd van veel onzekerheden en weinig voetbal, is de bal inmiddels weer gaan rollen. De voorbereiding op komend seizoen zal er wat anders uit zien dan gewoonlijk. Zo zullen een aantal wedstrijden op het trainingscomplex in Zundert afgewerkt worden, onder striktere regels dan we gewend zijn.

Hieronder vind je een overzicht van de te spelen wedstrijden met extra informatie. Per wedstrijd wordt de informatie over de kaartverkoop en de bijbehorende huisregels los gecommuniceerd via onze website.

Het schema en de bijbehorende informatie is gebaseerd op de huidige regelgeving. Indien er wijzigingen plaatsvinden vanuit de overheid, zal het schema hierop worden aangepast.

Vrijdag 24 juli 2020 NAC – BSC Roosendaal 17:00 (NAC Trainingscomplex Zundert)

De eerste wedstrijd van het seizoen wordt gespeeld op het trainingscomplex in Zundert. Bij deze wedstrijd laat NAC tweehonderd supporters toe. Meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel, wordt z.s.m. bekend gemaakt op onze website.

Dinsdag 28 juli 2020 NAC – Sparta Nijkerk 18:30 (NAC Trainingscomplex Zundert)

Ook de tweede oefenwedstrijd wordt gespeeld in Zundert. Wederom laat NAC tweehonderd supporters toe. Binnenkort verschijnt er meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel. NAC zal deze wedstrijd een livestream verzorgen voor de supporters die er niet bij kunnen zijn.

Zaterdag 1 augustus 2020 NAC – SC Heerenveen 15:00 (Rat Verlegh Stadion)

De eerste wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion van seizoen 2020/2021. NAC zal deze wedstrijd gebruiken als pilot voor het terugkeren van publiek in het Rat Verlegh Stadion. De Club van 1912-leden en Uitkaart+ houders en een groep sponsoren krijgen de mogelijkheid om tickets te verkrijgen voor dit duel. Hier volgt later meer informatie over. FOX Sports zal deze wedstrijd live uitzenden op één van hun kanalen.

Woensdag 5 augustus 2020 NAC – Baronie 18:30 (NAC Trainingscomplex Zundert)

Deze wedstrijd wordt wederom gespeeld op het trainingscomplex in Zundert. Ook hier zal NAC tweehonderd supporters toelaten en zal er later meer bekend worden over de kaartverkoop. Deze wedstrijd wordt gelivestreamd op de officiële kanalen van NAC.

Zondag 9 augustus 2020 FC Dordrecht – NAC 12:15 (Riwal Hoogwerkers Stadion)

Op 9 augustus oefent NAC in en tegen Dordrecht. Deze wedstrijd zal zonder uitpubliek gespeeld worden. FOX Sports zal deze wedstrijd wel uitzenden op één van hun kanalen.

Zaterdag 15 augustus NAC – ADO Den Haag 16:00 (Rat Verlegh Stadion)

Afhankelijk van het verloop van de pilot wedstrijd op 1 augustus 2020 zal deze wedstrijd wederom worden geëxperimenteerd met het gedeeltelijk toelaten van publiek. Zoals het er nu naar uit ziet, kan een deel van de gouden seizoenkaarthouders voor deze wedstrijd ook een kaartje bemachtigen. Hierover wordt later meer bekend gemaakt. Wij zullen deze wedstrijd livestreamen op onze eigen kanalen.

Dinsdag 18 augustus 2020 19:00 RKC Waalwijk – NAC

Op 9 augustus oefent NAC tegen RKC Waalwijk. Deze wedstrijd zal zonder uitpubliek gespeeld worden. Het is nog niet duidelijk of deze wedstrijd kan worden gevolgd via een livestream.

Zaterdag 22 augustus 2020 13:00 Sparta Rotterdam – NAC

De wedstrijd op Het Kasteel wordt ook gespeeld zonder uitpubliek. Ook bij deze wedstrijd is het nog niet duidelijk of deze kan worden gevolgd via een livestream.

Bij de thuiswedstrijden is beperkt plaats voor pers. Aanvragen kunnen verstuurd worden naar [email protected].

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!